Αγγελική Δαλιάνη: Οι δύσκολες στιγμές στον γάμο της με τον Μάνο Παπαγιάννη

Αγγελική Δαλιάνη

"Ύστερα από δεκαέξι χρόνια που είμαστε μαζί..."

Η πρωταγωνίστρια της «Επιστροφής», που παρακολουθούμε κάθε βράδυ στις 21.00 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, Αγγελική Δαλιάνη μιλά για τον γάμο της με τον Μάνο Παπαγιάννη και παραδέχεται ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτόν, στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά σου τώρα που έχεις και δεύτερο παιδί;

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις δύο παιδιά, πόσω μάλλον όταν είναι και σε διαφορετικές ηλικίες, γιατί η Λυδία είναι δέκα ετών και έχει τα διαβάσματα και τις ασχολίες της και ο μικρός είναι ενάμισι έτους και είναι στη φάση που τον… κυνηγάμε.

Ποιος είναι πιο χαζογονιός; Εσύ ή ο Μάνος;

Και οι δύο. Δεν θα σου πω ψέματα, είμαι από τις κλασικές χαζομαμάδες. Αν με ρωτήσεις «τι κάνουν τα παιδάκια σου;» θα ανοίξω το κινητό και θα σου δείξω φωτογραφίες (γελάει). Αλλά και ο Μάνος δεν πάει πίσω.

Με τον Μάνο Παπαγιάννη είστε μαζί από το 2013. Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Ναι, έτσι πιστεύω. Γνωριστήκαμε τελείως τυχαία στο Εθνικό Θέατρο και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει εδώ. Και τελικά οδήγησε σε μια σχέση χρόνων και σε έναν γάμο.

Πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος σας;

Εννοείται ότι η σχέση μας είχε διάφορα σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά με τον Μάνο έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ξέρουμε και τα χούγια και τα κουμπιά μας και προσπαθούμε να διαχειριζόμαστε τα όποια προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν με ψυχραιμία. Ύστερα από δεκαέξι χρόνια που είμαστε μαζί, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Μάνο και νομίζω ότι αν ρωτήσεις κι εκείνον το ίδιο θα σου πει.