Ανδρέας Αθανασόπουλος: Ο γόης του GNTM δηλώνει ελεύθερος και αποκαλύπτεται

Ανδρέας Αθανασόπουλος

"Τα όνειρά μου είναι τα ίδια όπως και πριν από το GNTM" αποκαλύπτει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος!

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του GNTM, όπου δεν κατόρθωσε να βρεθεί στην κορυφή, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μίλησε στο Secret και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μέσα σε όλα, ο φιναλίστ του ριάλιτι μόδας σχολίασε το αποτέλεσμα ενώ αποκάλυψε πως είναι ελεύθερος στην προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, νομίζω ότι κατάφερα να κερδίσω ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, που με πίστεψε. Από εκεί και πέρα, αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη από τη θέση που πήρα».

Φυσικά, ο γυναικείος πληθυσμός δεν σταματάει να τον «πολιορκεί» όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Ποια, όμως, ήταν η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού μέχρι τώρα στο πρόσωπό του; «Δεν έχω βιώσει κάποιο ακραίο σκηνικό στον δρόμο. Μου στέλνουν μηνύματα και όταν απαντάω κάποιες κοπέλες μού γράφουν: «Κλαίμε», επειδή τους απάντησα». Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, μας αποκαλύπτει ότι αυτά δεν άλλαξαν… «Τα όνειρά μου είναι τα ίδια όπως και πριν από το GNTM. Θέλω να συνεχίσω να ταξιδεύω στο εξωτερικό, όπως έκανα και πριν, με μια καλύτερη διάθεση και ένα καλύτερο vibe».

Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής επιστήμη οίνου αμπελιού, επιλογή καθόλου τυχαία. «Ο πατέρας μου έχει φυτώρια αμπέλου στην Αμαλιάδα, οπότε ήθελα να εξελίξω κι άλλο την επιχείρησή του», δηλώνει και αποκαλύπτει τι θέλει να του φέρει… ο Άγιος Βασίλης. «Ο Άγιος Βασίλης θέλω να μου φέρει τύχη το 2021, γιατί το modeling θέλει και τύχη».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος δηλώνει ελεύθερος και συνεχίζει απαντώντας αν έχει φάει… χυλόπιτα ποτέ. «Όπως όλοι οι άνθρωποι, έχω φάει κι εγώ χυλόπιτα. Γέλασα και συνέχισα τη ζωή μου κανονικά».