Αναστασία Τσιλιμπίου: «Τελείωνα την εκπομπή και τους έλεγα: αν δεν σας αρέσει η στήλη μου, σας γράφω στα αυτιά μου»

Αναστασία Τσιλιμπίου

"Bullying τρώω, έμμεσο, από όταν ήμουν μικρή, από την εποχή του μόντελινγκ. Από τότε έχω στιγματιστεί", εξομολογείται η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Κριστέλ Λιάκου παραχώρησε η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την εμπειρία της από τα τουρκικά σήριαλ στα οποία συμμετείχε, ενώ περιγράφει και το bullying που δέχθηκε όταν συμμετείχε με δική της στήλη στο ComedyLab.

Έχεις παίξει στο Kosem, ένα τουρκικό σήριαλ, όπου έκανες μία νεαρή σουλτάνα. Μιλούσες όντως τουρκικά; Μίλησέ μου για αυτή τη δουλειά.

Η παραγωγή από το Νησί είχε συνεργαστεί με την παραγωγή του τουρκικού σήριαλ, το οποίο ήταν η συνέχεια της σειράς Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής. Έψαχναν κορίτσια από πολλές χώρες και όταν ερωτήθηκαν οι πρώτοι, σύστησαν εμένα. Έκανα οντισιόν στα αγγλικά και μετά μού έστειλαν μια σκηνή στα τουρκικά. Έπαιρνα ατάκα-ατάκα και την έβαζα στο Google Translate για να την ακούσω και να την πω.

Μετά τις Πανελλήνιες, πήγα για δεύτερη οντισιόν με τον αδερφό μου στην Τουρκία και μέσα σε λίγες μέρες άλλαξε όλη μου η ζωή. Με διάλεξαν και το concept ήταν να μείνω εκεί για έναν χρόνο. Τον πρώτο μήνα έκανα εξάσκηση με δασκάλα, για να αρχίσω να προφέρω καλά τα τουρκικά. Ε, μετά μου έδωσαν το πρώτο σενάριο, που μου πήρε καιρό για να το μάθω – κλάματα, απογοήτευση, γιατί δεν ήξερα λέξη, απλώς τα αποστήθιζα.

Πέρασαν πολλές γυναίκες από δίπλα μου μέχρι να βρουν τη σωστή διερμηνέα για μένα. Έτσι γνώρισα και μια καλή μου φίλη, που τώρα είναι ακόμα στην Τουρκία. Με πρόσεχαν πάρα πολύ, δεν μου έλειπε τίποτα.

Έχεις πει σε βίντεό σου ότι έχεις φάει bullying για τα αυτιά σου την περίοδο που είχες μια στήλη στο ComedyLab. Πώς θωρακίζεται κανείς για να μην ιδρώνει το αυτί του με κακά σχόλια;

Bullying τρώω, έμμεσο, από όταν ήμουν μικρή, από την εποχή του μόντελινγκ, όπου θυμάμαι ότι προσπαθούσαν να μου κρύψουν τα αυτιά ή να μην κάνουμε κοτσίδα. Από τότε έχω στιγματιστεί. Αλλά και σε γυρίσματα μπορεί να μου έλεγαν: κρύψε μου λίγο το αυτάκι. Και μετά ξανά bullying στο ComedyLab κι εκεί προσπάθησα να κάνω bullying στο bullying και νομίζω τους κέρδισα. Δηλαδή, τελείωνα την εκπομπή κι έλεγα: κι αν δεν σας αρέσει η στήλη μου, σας γράφω στα αυτιά μου.

Ευτυχώς, έχω ένα καλό οικογενειακό περιβάλλον που δεν ενίσχυε την ανησυχία μου. Αντιθέτως, εγώ ως ενήλικας σκέφτομαι πολλές φορές να πάω να φτιάξω τα αυτιά μου και πέρσι ήμουν πολύ κοντά στο να το κάνω. Υπάρχει στο μυαλό μου.