Αναστασία Τσιλιμπίου: «Δεν εστίασα στη διασημότητα που συνόδευε το Νησί»

Αναστασία Τσιλιμπίου

Για τη δημοσιότητα και όχι μόνο μίλησε η Αναστασία Τσιλιμπίου!

Στο Vita μίλησε η Αναστασία Τσιλιμπίου με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του MEGA, «Κομάντα και δράκοι». Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη δημοσιογράφο Φωτεινή Βασιλοπούλου στην αναγνωρισιμότητα που γνώρισε από μικρή ηλικία.

Από μικρή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Σου αρέσει ή είναι άβολο;

Δεν είναι ποτέ άβολο! Μου αρέσει όταν ο κόσμος θυμάται τη δουλειά μου. Φυσικά, υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να με κάνει ο απέναντι μου να νιώσω άβολα με τον τρόπο του ή και εγώ να μην έχω καλή μέρα, αλλά πάντα είμαι ευγενική και ευγνώμων που γνωρίζω άτομα που με έχουν δει σε κάποια δουλειά μου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας σου έχεις παίξει σε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, το «Νησί» και έχεις συνεργαστεί με μεγάλους ηθοποιούς. Πως το διαχειρίστηκες όλο αυτό;

Όπως είπα και παραπάνω, προσπαθώ από μικρή να μην παίρνω αέρα επειδή ασχολούμαι με τον χώρο της δημοσιότητας. Τη συμμετοχή μου στο «Νησί» σίγουρα δεν την πήρα δεδομένη αλλά την εκτίμησα και προσπάθησα να αποκομίσω πολλά από αυτή. Δεν εστίασα στη διασημότητα που τη συνόδευε αλλά στο να μάθω πράγματα, να γεμίσω εφόδια και είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος αυτής της δουλειάς.

Είσαι στην τηλεόραση από πολύ μικρή. Πότε κατάλαβες ότι θα ασχοληθείς με την υποκριτική;

Όταν κάναμε τα γυρίσματα για το Νησί. Μια μέρα που είχαμε διάλειμμα, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έκατσε μαζί με εμένα και τη μητέρα μου και κάναμε μια κουβέντα σχετικά με την υποκριτική. Είπε ότι οι ηθοποιοί πρέπει να κάνουν αρκετή έρευνα για να ενσαρκώσουν τον ρόλο τους. Ότι η δουλειά αυτή δεν είναι εύκολη αλλά αν την αγαπήσω θα κάνω πολύ όμορφα ταξίδια μέσα μου. Μετά λοιπόν από αυτή την κουβέντα κατάλαβα για πρώτη φορά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός.