Αναστασία Παντούση: «Ζω τα συναισθήματα μου στα άκρα, όλα είναι στο κόκκινο»

Αναστασία Παντούση

"Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια" εξομολογήθηκε η Αναστασία Παντούση.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αναστασία Παντούση στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο με αφορμή τη σειρά «Κόκκινο ποτάμι, η συνέχεια». Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, την συντροφικότητα και το όνειρο της οικογένειας.

Παίζεις με τον Ιωάννη Παπαζήση στη Στοργή. Έχετε κοινές σκηνές;

Ναι, αλλά οι ιστορίες μας δεν εμπλέκονται. Είχαμε μια μικρή σκηνή μαζί.

Επιζητάς τη συντροφικότητα; Είσαι παρορμητική στο να μπεις σε μια σχέση;

Είμαι παρορμητική στη ζωή μου, είμαι αυτός ο χαρακτήρας. Μπορεί τώρα λιγότερο, γιατί έχω ωριμάσει και το έχω μαζέψει λίγο. Μου αρέσει η συντροφικότητα και η συντροφιά ανεξαρτήτως φύλου.

Λειτουργείς στα προσωπικά σου με ένταση;

Επειδή ζω τα συναισθήματα μου στα άκρα, είτε χαρά είτε λύπη, όλα είναι στο κόκκινο. Μάλλον φταίει το ζώδιο μου, Κριός με Καρκίνο, και σε αυτό που περιγράφεις ευθύνεται ο Καρκίνος.

Συνήθως λέμε τι ζητάμε σε μια σχέση. Εσύ τι προσφέρεις;

Προσφέρω αυτό που ζω εκείνη τη στιγμή, το εξωτερικεύω και το δίνω. Δεν κρατάω κάτι για μένα. Δεν χρησιμοποιώ κάποια μέθοδο, ότι συναισθήματα έχω, τα ζω αναλόγως.

Ονειρεύεσαι να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια;

Ναι, το ονειρεύομαι, από μικρή αγαπάω τα παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια. Ενώ είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, με τρομάζει λίγο ο κόσμος στον οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά.