Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Ήταν μια έντονη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοιραστήκαμε»

Αναστασία Παντούση

"Δεν θέλω να κρύβομαι" ξεκαθαρίζει η Αναστασία Παντούση.

Σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο προχώρησε η Αναστασία Παντούση στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο με αφορμή τη σειρά «Κόκκινο ποτάμι, η συνέχεια». Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στον Ιωάννη Παπαζήση και τις διακοπές στο Λονδίνο.

Πρόσφατα έγινε viral ένα βίντεο από τις διακοπές σου στο Λονδίνο με τον σύντροφό του, Ιωάννη Παπαζήση.

Δεν ξέρω εάν έγινε viral, πάντως ήταν μια έντονη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοιραστήκαμε.

Έχουμε δει φωτογραφίες σας από τις θεατρικές σας πρεμιέρες αλλά με αυτό το βίντεο ήταν σαν να νιώσατε έτοιμοι να το παραδεχθείτε.

Δεν θέλω να κρύβομαι. Μου αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και από την άλλη δεν έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ ή να δηλώσω κάτι. Αυτό συμβαίνει γιατί η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι που θέλω να προστατεύσω, τόσο για μένα όσο και για τη σχέση. Αν αρχίσω να απαντώ για την προσωπική μου ζωή, μετά θα αρχίσουν ερωτήσεις «μένετε μαζί; Αν όχι, πότε θα μείνετε μαζί;» και θα ανοίξει ένας φαύλος κύκλος.

Δεν θεωρείς πως το να μην επιβεβαιώνεις κάτι στην ουσία το τροφοδοτείς περισσότερο;

Είναι κάτι καινούργιο για μένα όλο αυτό. Ξέρω ότι δημιουργείται – άθελά μου – ένα μυστήριο αλλά για να μη διαιωνίζεται, θα σου πω πως θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς να γίνεται βορά στα θηρία και να απασχολώ τον κόσμο μόνο μέσα από αυτό που κάνω. Είμαι ηθοποιός που προσέχω κάθε επαγγελματικό μου βήμα και το κάνω κατόπιν σκέψης.