Αμαλία Κωστοπούλου – Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το σοβαρό τροχαίο στην Αμερική

Αμαλία Κωστοπούλου

Η υγεία της Αμαλίας φαίνεται πώς πηγαίνει όλο και καλύτερα, με την ίδια να κάνει πριν από λίγες ώρες την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε ένα σοβαρό τροχαίο. Καθώς η Αμαλία Κωστοπούλου οδηγούσε το αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω της, με αποτέλεσμα το αμάξι της να αναποδογυρίσει πολλές φορές.

Μέσα από το Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης είχε αποκαλύψει πώς η 23χρονη υπεβλήθη σε δύο σοβαρά χειρουργεία. Επικαλούμενος ασφαλείς πληροφορίες, μάλιστα, επεσήμανε ότι ευτυχώς η όμορφη κοπέλα θα μπορέσει να περπατήσει ξανά, παρά τους αρχικούς φόβους, και ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της.

Η υγεία της Αμαλίας φαίνεται πώς πηγαίνει όλο και καλύτερα, με την ίδια να κάνει πριν από λίγες ώρες την πρώτη της ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories της, έδειξε στους followers της πώς περνάει τον χρόνο της, όσο αναρρώνει. Η Αμαλία διαβάζει το βιβλίο «Ο Προφήτης», ανυπομονώντας να γίνει εντελώς καλά και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Πηγή: Tlife