Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Το συγκλονιστικό κείμενο ένα χρόνο μετά την ορκωμοσία της στην υπηρεσιακή κυβέρνηση

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κάνεις φίλους ούτε και θαύματα...»

Ένα χρόνο πριν, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ορκιζόταν αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση. Η τραγουδίστρια, ένα χρόνο μετά, θέλησε να γράψει μερικά λόγια μέσα από την καρδιά της για τη συμμετοχή της σε εκείνη την κυβέρνηση. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανάρτησε μια φωτογραφία από εκείνη την ημέρα και έγραψε:

«29/8/2015. Ήταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την Ελλάδα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όταν σήκωσα το χέρι για τον όρκο προς την πατρίδα μέσα στα δάχτυλα μου έκλεισα όλη μου την ζωή. Το μυαλό μου “κατέβαζε” εικόνες, καταστάσεις, τους γονείς μου, τους φίλους μου και ο,τι αγαπούσα χαμογελούσε κι έπιανε θέση για να δει μέσα από την ψυχή μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να κυλήσουν. Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κάνεις φίλους ούτε και θαύματα… Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Το υπουργείο Τουρισμού είναι ένα εκπληκτικό υπουργείο, είναι ο φωτεινός καθρέφτης της χώρας και του πολιτισμού. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα, θάρρος και αποφασιστικότητα… Και για επίλογο… Στο αίμα μου κυλάει μουσική…».

29/8/2015 .Ηταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την Ελλαδα με έναν εντελώς διαφορετικό τροπο.Οταν σήκωσα το χέρι για τον όρκο προς την πατρίδα μεσα στα δάχτυλα μου έκλεισα όλη μου την ζωή. Το μυαλό μου ” κατέβαζε” εικόνες , καταστάσεις, τους γονείς μου, τους φίλους μου και ο, τι αγαπούσα χαμογελούσε κι έπιανε θέση για να δει μέσα απο την ψυχή μου.Εκανα μεγάλη προσπάθεια να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να κυλήσουν. Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κανεις φίλους ούτε και θαύματα… Μπορείς να κανεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα.Το υπουργειο Τουρισμου ειναι ένα εκπληκτικό υπουργειο , είναι ο φωτεινός καθρέφτης της χώρας και του πολιτισμού .Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα , θάρρος και αποφασιστικότητα…Και για επίλογο… Στο αίμα μου κυλάει μουσική …

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις