Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποκάλυψη για τις τελευταίες ημέρες της ζωής της! «Ξέσπασε σε λυγμούς και είπε “έχω καρκίνο στο πάγκρεας…”»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Συνοδευόταν από τον Κώστα Σπυρόπουλο κι ένα συγγενικό της πρόσωπο...».

Μια άγνωστη ιστορία ήρθε στο φως για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και συγκεκριμένα για τις τελευταίες ημέρες πριν “φύγει” από τη ζωή. Ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοδωρόπουλος μίλησε στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» και αποκάλυψε την συγκινητική συζήτηση που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την ηγουμένη στη Μονή του Αγίου Εφραίμ. Αποσπάσματα της συνέντευξης αναδημοσίευσε η εφημερίδα Espresso.

[dfp_ads id=236982]

«Στις 15:00 χτύπησε το κουδούνι της Μονής του Αγίου Εφραίμ. Την υποδέχτηκε η μακαριστή μοναχή Παρασκευή. Έσπευσα κι εγώ μαζί. Είδα την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία συνοδευόταν από τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο και ένα συγγενικός της πρόσωπο. Θυμάμαι ότι ήταν εμφανώς αδυνατισμένη, αλλά περιποιημένη. Η Αλίκη προσκύνησε υποβασταζόμενη στο εκκλησάκι του Ευαγγελισμού. Η γερόντισσα Μακαρία, μόλις την είδε, της είπε “Αλίκη μου” και την αγκάλιασε. Εκείνη τη στιγμή η Αλίκη, σαν μικρό παιδί, έπεσε στην αγκαλιά της γερόντισσας και ξέσπασε σε λυγμούς. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την εικόνα. Κάτσαμε όλοι μαζί στο κελάκι της ηγουμένης. Έπειτα από λίγο η Αλίκη είπε “Έχω καρκίνο, γερόντισσα, στο πάγκρεας”», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοδωρόπουλος.