Αλέξανδρος Ρήγας: Άγριος καβγάς με τους ηθοποιούς για τα ποσοστά στο θέατρο

Αλέξανδρος Ρήγας

Πήραν "φωτιά" τα καμαρίνια μετά το τέλος της παράστασης!

Χαμός φέρεται -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Τερζή στη Freddo- να έγινε στα καμαρίνια του θεάτρου “Νέο Ριάλτο”, που φιλοξενεί τη μαύρη κωμωδία “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, όλα ξεκίνησαν από μία έντονη διαφωνία κατά το μοίρασμα των ποσοστών από τον παραγωγό της παράστασης, Αλέξανδρο Ρήγα, στους ηθοποιούς που αμείβονται βάσει των εισπράξεων.

[dfp_ads id=236982]

Οι πρωταγωνιστές του έργου, μεταξύ των οποίων οι Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μουτίδου και Δημήτρης Μαυρόπουλος -κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον επιτυχημένο παραγωγό- έχουν υπογράψει να πληρώνονται με ποσοστιαία αναλογία σε σχέση με τις εισπράξεις της κάθε παράστασης. Μόλις συμπλήρωσαν τον ορισμένο αριθμό εμφανίσεων, ο Αλέξανδρος Ρήγας μπήκε στη διαδικασία να τους αποδώσει τα ποσοστά τους. Τα ποσά που έλαβαν κάποιοι από τους ηθοποιούς θεωρήθηκαν, σύμφωνα με τη Freddo, μικρά σε σχέση με την προσέλευση του κοινού. Τότε λέγεται ότι άρχισαν ομηρικοί καβγάδες στα καμαρίνια.

Άτομα που βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο αναφέρουν στην εφημερίδα πως οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές της παράστασης διαμαρτύρονταν έντονα στον θεατρικό παραγωγό. Ο Αλέξανδρος Ρήγας ξέσπασε για την εις βάρος του επίθεση και λίγο έλειψε να οδηγηθούν στα άκρα.