Αλέξης Παππάς για Νίκο Μπάρτζη: «Ρουφιάνα ζωή, κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο»

Αλέξης Παππάς

"Ο Ατζούν άφησε να εννοηθεί πως ο Τζέιμς πέρσι είχε κινητό. Να θυμίσω πως ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου, έκαναν βόλτες στο δάσος, αλλά τότε ήταν δίκαιο" έγραψε ο Αλέξης Παππάς.

Το δικό του σχόλιο γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις με το κινητό τηλέφωνο στο Survivor All Star έκανε ο Αλέξης Παππάς.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, που συμμετείχε στο reality επιβίωσης το 2021, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καυτηρίασε τη στάση του Νίκου Μπάρτζη και την απόφασή του να «καταδώσει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου για το περιστατικό με το κινητό στη ζούγκλα.

Ο Αλέξης Παππάς αρχικά έγραψε σε story: 

«Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν 2 μήνες είπε ότι δεν θα ξαναεπιστρέψει συμπεριφορές όπως αυτή του Τζέιμς, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω πως ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πάρα πολύ να κάνουν βόλτες μέσα στο δάσος σε καθημερινή βάση αλλά τότε ήταν δίκαιο».

Αλέξης Παππάς

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία πρόσθεσε το εξής σχόλιο: «Ρουφιάνα ζωή, που κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο», βάζοντας με νόημα τα hashtags #judaspriest και #nikos.

Αλέξης Παππάς

Τα σχόλια που έκανε μέσω Instagram ο Αλέξης Παππάς για το Survivor σχολιάστηκαν και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης από το Survivor του 2021 παραδέχεται πως ο Τζέιμς Καφετζής χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο, για να μαθαίνει όσα συζητιούνται στην Ελλάδα για το παιχνίδι και να κατευθύνει αντίστοιχα τις εξελίξεις. Ο Αλέξης Παππάς είχε έρθει αρκετές φορές σε ρήξη μαζί του, ανταλλάσσοντας βιτριολικές ατάκες.