Αλέξης Γεωργούλης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο σε βάρος του

Αλέξης Γεωργούλης

Ο γνωστός ηθοποιός παραβρέθηκε στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη.

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλέξης Γεωργούλης το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3). Τον δημοφιλή ηθοποιό και Ευρωβουλευτή εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Όπως είναι γνωστό, ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά τις καταγγελίες της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου, σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση, κατηγορίες για τις οποίες δεν έχει αποφανθεί ακόμη η Δικαιοσύνη, έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να περιορίσει τις εμφανίσεις του.

Ωστόσο, ο θάνατος του Ηλία Λογοθέτη και η νεκρώσιμος ακολουθία για το τελευταίο αντίο στάθηκαν αφορμή για τον ηθοποιό να βρεθεί στο νεκροταφείο του Παπάγου, να συλλυπηθεί τους οικείους του εκλιπόντος και να συνομιλήσει με κάποιους συναδέλφους του.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Γεωργούλης έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί ακόμη δημόσια και εκτενώς σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ενώ έχει από την πρώτη στιγμή ανεξαρτητοποιηθεί ως Ευρωβουλευτής, αποχωρώντας από την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Αλέξης Γεωργούλης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Tlife