Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου κατά «Καλύτερα δε γίνεται» – «Ζητώ την αποκατάσταση του ονόματός μου»

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου

Δείτε όλα όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.

Ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου για τις δηλώσεις του που παίχτηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ο ηθοποιός έκανε λόγο για προϊόν κακού μοντάζ και ζήτησε την αποκατάσταση του ονόματός του.

Δείτε ΕΔΩ όσα προβλήθηκαν στο «Καλύτερα δε γίνεται»

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας! Η συνέντευξή μου στον @kyriakos_theod στην εκπομπή @kalyteradeginetai την οποία παρουσιάζει η κυρία Γερμανού στον @alphatv ήταν προϊόν κακού μοντάζ! Ο διαρκής αγώνας μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κατά της κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης και η στήριξη μου σε θύματα πάσης φύσεως αδικίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς είναι γνωστή σε όποιον με έχει συναναστραφεί έστω και μία φορά!

Οι προσπάθειές μου για να γίνει ο χώρος τον οποίο υπηρετώ αλλά και ολόκληρη η κοινωνία μας καλύτερη έχουν καταγραφεί και στον δημόσιο λόγο μου και κυρίως στην καθημερινότητά μου! Μετά από την δήλωση μου περί της καλής συνεργασίας που είχα με τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη – ηθοποιό ακολουθούν 5 λεπτά κατακεραυνώματος της συμπεριφοράς του απέναντι στα θύματά του!

Μίλησα για τον λεκέ που αφήνουν αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι σε έναν χώρο γεμάτο φως και πως είναι θέμα τιμής για μένα να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην υπάρξει άλλη τέτοια συμπεριφορά! Αλλά φαίνεται αυτά δε συγκίνησαν κανέναν. Τουναντίον η γνωριμία και η καλή συνεργασία μου με αυτόν τον κύριο τους φάνηκε πιο ενδιαφέρουσα!

Είναι αστείο για όποιον με ξέρει να νομίζει ότι θα υποστήριζα οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά, εγώ που πάντα υπήρξα και θα συνεχίσω να υπάρχω στην πρώτη γραμμή! Σας ζητώ μία δημόσια συγγνώμη και την αποκατάσταση του ονόματος μου παίζοντας ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις μου!», έγραψε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.