Αλέξανδρος Παπανδρέου: Τόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο του BBQ Stories

Αλέξανδρος Παπανδρέου

«Κάθε επεισόδιο έχει διάφορες ιστορίες να μας διηγηθεί, σε ένα διαφορετικό τόπο, με διαφορετικούς ανθρώπους που κάνουν αθλητικές δραστηριότητες», λέει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη Μαρία Κεφαλά έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. Ο γνωστός σεφ μίλησε για την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, το BBQ Stories, αποκαλύπτοντας και πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο.

Περιγράψτε μας την εκπομπή σας…

Είναι μια ιδέα που είχα εδώ και καιρό. Συνδυάζει ασχολίες που κάνω χρόνια και αγαπώ πολύ, το ταξίδι, τον αθλητισμό και φυσικά τη μαγειρική, συγκεκριμένα το κομμάτι του μπάρμπεκιου. Έτσι προέκυψε “BBQ Stories”. Κάθε επεισόδιο έχει διάφορες ιστορίες να μας διηγηθεί, σε ένα διαφορετικό τόπο, με διαφορετικούς ανθρώπους που κάνουν αθλητικές δραστηριότητες. Και μετά, παρέα, ψήνουμε και φτιάχνουμε τις συνταγές μας.

Στην Ελλάδα έχουμε κουλτούρα ψησίματος;

Τον τελευταίο καιρό έχουμε αρχίσει να ασχολούμαστε με το μπάρμπεκιου, να ψήνουμε πιο σωστά τα κρέατα, να το χρησιμοποιούμε και για άλλα υλικά. Θα δούμε στις επόμενες εκπομπές πώς ψήνουμε ψωμί, ψάρια, λαχανικά κ.α.

Γιατί μας αρέσει να βλέπουμε εκπομπές μαγειρικής;

Ο κόσμος αγαπάει τη μαγειρική. Μια μαγειρική εκπομπή σε κάνει να χαλαρώσεις και να περάσεις ωραία.

Γιατί έχουν τοποθετήσεις προϊόντων αυτές οι εκπομπές;

Οι μαγειρικές εκπομπές έχουν χορηγούς, γιατί χωρίς χορηγούς δεν θα μπορούσαν να γίνουν. Χωρίς τις εταιρίες που κάνουν τις τοποθετήσεις προϊόντος, δεν θα γινόταν μια τέτοια παραγωγή. Να ταξιδέψει τόσος κόσμος, αυτοκίνητα, μοντάζ, γυρίσματα…

Πόσο κοστίζει η δική σας παραγωγή;

Κοστίζει γύρω στις 9.000-10.000 ευρώ το κάθε επεισόδιο.