Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Ο ΑΝΤ1 μου έκανε πρόταση όταν ολοκλήρωσε τη συνεργασία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου»

Αλέξανδρος Παπανδρέου

"Κάναμε τρία ραντεβού και καταλήξαμε ότι θέλουμε να συνεργαστούμε" αποκαλύπτει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Στο ανανεωμένο Πρωινό του ΑΝΤ1 θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Παπανδρέου την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Με αυτή την αφορμή, ο δημοφιλής σεφ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου όπου και αναφέρθηκε σε όσα θέλει να προσφέρει μέσα από τη στήλη της μαγειρικής.

Τι θες να δώσεις μέσα από τη στήλη στου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1;

Θέλω με προϊόντα που θα βρίσκουν οι τηλεθεατές στα σούπερ μάρκετ, στη λαϊκή, με λαχανικά εποχής, να φτιάχνουμε μαζί εύκολα, οικονομικά και νόστιμα φαγητά που θα μπορεί να τα φάει όλη η οικογένεια και να μην είναι τα κλασικά που ξέρουμε όλοι μας, αλλά με μια διαφορετική πινελιά. Αυτός είναι ο στόχος μου και ο σκοπός μου, τον οποίο και επιδιώκω μέσα από τα 16 βιβλία που έχω εκδώσει. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ και την Ιωάννα Μαλέσκου, οι τηλεθεατές ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που επικοινωνούσα τις συνταγές μου.

Ο ΑΝΤ1, από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την αγαπημένη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, την οποία θαυμάζω και εκτιμώ, μου έκανε πρόταση συνεργασίας. Κάναμε τρία ραντεβού και καταλήξαμε ότι θέλουμε να συνεργαστούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Χαίρομαι που παίρνω μέρος στο Πρωινό και που θα δουλέψω μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, έναν άνθρωπο που απολαμβάνει το φαγητό. Μάλιστα, στις διακοπές μας συναντηθήκαμε στην Τήνο, κάναμε μπάνιο μαζί, μιλήσαμε για μαγειρική και αποφασίσαμε ότι θέλουμε να δώσουμε κάτι πολύ όμορφο στο κοινό, να χαρεί με την ψυχή του ο κόσμος.