Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Η Σοφία Μπεκατώρου τον αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση

Σοφία Μπεκατώρου

Δείτε όλα όσα έγραψε η Σοφία Μπεκατώρου για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Μπεκατώρου αποχαιρετά τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

«Σε μία περίοδο όπου έχουμε φρίξει από τα εγκλήματα βίας που εξελίσσονται δίπλα μας και εμείς συνεχίζουμε να «κοιμόμαστε», ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης μπαίνει πάλι μπροστά.

Μέσα από τον προσωπικό του Γολγοθά μας υπενθυμίζει τη σημασία της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της σημασίας να είμαστε παρόντες στη ζωή βοηθώντας τους ανθρώπους γύρω μας, όπως έκαναν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό για αυτόν.

Έφυγε μαχητής, αφήνοντας στην οικογένειά του, αλλά και όλους εμάς ένα μήνυμα που εύχομαι να μην ξεχάσουμε γρήγορα…

“Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου”, έγραψε…

Η κοινωνική αλλαγή είναι ομαδικό άθλημα και χρειαζόμαστε όλοι!», έγραψε η Σοφία Μπεκατώρου.