Αλέξανδρος Νατσάκος: Δέχτηκε ανήθικη πρόταση αντί ποσού…

Αλέξανδρος Νατσάκος

"Τις προάλλες μου έστειλαν ένα μήνυμα, όπου έλεγε: «Αν έρθεις να κοιμηθείς μαζί μου, θα σου δώσω..."

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος με την είσοδό του στο Power of Love 1, κατάφερε να τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα και να ξεχωρίσει. Ο sexy πρώην παίκτης του reality της αγάπης, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, εξομολογήθηκε για αρκετές πτυχές της προσωπικής του ζωής. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση για διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

«Καλά, μην το πιάσουμε αυτό το θέμα… Ξέρεις τι γίνεται στα social; Τις προάλλες μου έστειλαν ένα μήνυμα, όπου έλεγε: «Αν έρθεις να κοιμηθείς μαζί μου, θα σου δώσω 1.000 ευρώ». Τι να πω, πού έχουμε φτάσει πια; Αυτά βλέπω και γελάω! Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω όταν τα διαβάζω αυτά. Τα προσπερνώ όμως. Ανήθικη πρόταση πια κάνουν σε όλους. Λίγο ωραίος να είσαι και γίνεται χαμός. Φίλε, δεν υπάρχει άντρας στον πλανήτη που να μην του έχει γίνει ανήθικη πρόταση», είπε ο Αλέξανδρος Νατσάκος.

Αλέξανδρος Νατσάκος

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θεωρεί τον εαυτό του ωραίο, δήλωσε: «Αντικειμενικά, νομίζω πως «μετράω». Όμως επειδή δεν έχω έπαρση, θα σου πω ότι υπάρχουν και ωραιότεροι».