Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: «Πέρασαν από 40 κύματα, η ένταση τους δημιούργησε πρόβλημα»

Mpourdoumis

Το ζευγάρι περνούσε τους τελευταίους τρεις μήνες μία ιδιαίτερα δύσκολη φάση.

Η είδηση πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από 3 χρόνια γάμου έσκασε σαν «βόμβα» της προηγούμενες ημέρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 27/6/2020 έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στον Τύπο.

Ωστόσο, και οι δύο πλευρές επιβεβαιώνουν το γεγονός, θέλοντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των ίδιων αλλά και του παιδιού τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα κοντινά τους πρόσωπα γνώριζαν εδώ και τρεις μήνες πως το ζευγάρι περνά μία ιδιαίτερα δύσκολη φάση, με τη Λένα Δροσάκη μάλιστα να διαγράφει τις κοινές τους φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης «Photograph 51», στην οποία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη συμπρωταγωνιστούν, επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού και μίλησε στη RealLife.

«Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Τάκης Τζαμαργιάς.

«Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικό χωρισμό και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα», σημειώνει ο σκηνοθέτης.