Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Δυστυχώς για κάποιον λόγο δεν πήγε καλά και σταμάτησε άδοξα»

Αλέξανδρος Καλπακίδης

"Συμβαίνουν αυτά στην τηλεόραση" εξήγησε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα με αφορμή τα τηλεοπτικά και θεατρικά του σχέδια. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας» που έριξε πρόωρα αυλαία στα μέσα της τρέχουσας σεζόν.

Φέτος σας είδαμε τηλεοπτικά στις σειρές «Εκτός υπηρεσίας» και «Κάνε ότι κοιμάσαι». Πως ήταν η κάθε εμπειρία;

Δυστυχώς, το «Εκτός υπηρεσίας» για κάποιον λόγο δεν πήγε καλά και σταμάτησε λίγο άδοξα. Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά στην τηλεόραση. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Είχα την τύχη με το που τελείωσα τα γυρίσματα να μπω στο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» είναι το αμέσως επόμενο σίριαλ που αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Μου αρέσει πολύ ο ρόλος και χαίρομαι που μου τον εμπιστεύτηκαν. Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά στο σύνολο της, με υπέροχους συντελεστές και αγαπημένους συναδέλφους. Είμαι ευγνώμων που είμαι στη σειρά.

Του χρόνου θα σας δούμε τηλεοπτικά;

Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω παρουσία και του χρόνου στην τηλεόραση αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι σχετικό, γιατί ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Καθημερινή σειρά, όπως ήταν οι «Άγριες Μέλισσες», θα ξανακάνατε;

Ναι, αν πρόκειται για καθημερινή σειρά που θα μου φανεί πολύ ωραία ως δουλειά, βέβαια και θα θελήσω να είμαι μέρος της. Το καθημερινό έχει τη δυσκολία του, γίνονται οι σκηνές γρήγορα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αλλά είναι μια δουλειά που φυσικά θα ξαναέκανα.