Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Η διαφορά από τα 20 μου μέχρι τώρα είναι…»

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

"Πέρασα ένα στάδιο πιο «μαζεμένο» γιατί..."

Για την φιλία μεταξύ γυναικών , αλλά και για την διασκέδαση στην προσωπική της ζωής, μίλησε περιοδικό Omikron και στον Γιώργο Πράσινο, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες, τις περισσότερες φορές, διασκεδάζουν με αφορμή τους άντρες. Πάντα σε μια γυναικεία παρέα που διασκεδάζει, υπάρχει τουλάχιστον μια αναφορά σε άντρα! Όμως, όταν αποφασίσουμε να κάνουμε πράγματα για εμάς και να περάσουμε καλά, μόλις αφαιρέσουμε την πληροφορία «άντρας», περνάμε εκατό φορές καλύτερα, διότι κατά τη γνώμη μου οι γυναίκες ξέρουν να διασκεδάζουν ποιοτικά!

Στα 28 μου, για ένα χρόνο περίπου, ζούσα κοριτσίστικα πάρτι σχεδόν κάθε μέρα! Είχαμε αποφασίσει, 7 κορίτσια μαζί, να βγαίνουμε κάθε μέρα και να δημιουργούμε νέες αναμνήσεις σε μέρη που είχαμε ξαναπάει… Οπότε κάθε μέρα πηγαίναμε σε κάποιο μαγαζί ή σε κάποιο μέρος που κάποια από εμάς είχε ξαναπάει και ήταν τέλειο! Είχαμε μάλιστα ονομάσει την παρέα μας Reclaim.

Χαρά για μένα είναι να νιώθω άνετα και να κάνω αυτό που θέλω τη στιγμή που θέλω. Μόνο τότε «I ‘m having fun».

Σίγουρα αλλάζει ο τρόπος διασκέδασης – και λόγω καιρών και λόγω ηλικιών. Η διαφορά από τα 20 μου μέχρι τώρα είναι στην ποιότητα. Πιο μικρή η διασκέδαση για μένα ήταν κάπως σπάταλη – όχι από άποψη χρημάτων, αλλά κυρίως ενέργειας. Μετά πέρασα ένα στάδιο πιο «μαζεμένο» γιατί το ρόλο της διασκέδασης τον είχε πάρει η γνώση και το διάβασμα και, τελικά, τα τελευταία 4-5 χρόνια, κατάφερα να ισορροπήσω και να βρω τη χρυσή τομή. Όπου ένα κομμάτι της είναι σίγουρα η νυχτερινή διασκέδαση, οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, το φαγητό, η ψυχαγωγία κ.α. Το σημαντικό που έχει αλλάξει πια στον τρόπο διασκέδασής μου είναι το μέτρο.

Πιστεύω πάρα πολύ στη γυναικεία φιλία. Είναι μαγικό όταν συμβαίνει. Οι γυναίκες έχουν ανεπτυγμένη από τη φύση τους την ενσυναίσθηση και είναι από τα πιο όμορφα πράγματα σε μια φιλία – το να μπορεί ο ένας να μπει στη θέση του άλλου, να αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα του άλλου και να έχει τη διάθεση να βοηθήσει, να συμβουλεύσει ή να απολαύσει μαζί σου. Αυτό συμβαίνει πολύ έντονα με τις δικές μου φίλες! Τις αγαπώ, γιατί καταφέρνουμε να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καταστάσεις και να περνάμε την κάθε στιγμή μαζί, μοναδικά! Και είναι τρεις και μοναδικές: Η Ρίτσα, η Πηνελόπη και η Ηρώ!

Σίγουρα όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους, δεν τα λένε οι άντρες (μεταξύ τους)! Λέμε εκατό τοις εκατό παραπάνω πράγματα από ό,τι λένε οι άντρες. Και αυτό γιατί από το δικό μας κεφάλι απουσιάζει παντελώς το box nothing, που υπάρχει στον αντρικό εγκέφαλο. Οι άντρες μπορεί να συναντηθούν, να παίξουν ηλεκτρονικά και να μη μοιραστούν κάτι μεταξύ τους. Ή να πάνε για ποδόσφαιρο και απλά να παίξουν ή να πάνε σε έναν αγώνα και απλά να φωνάζουν συνθήματα… Εμείς δεν είμαστε έτσι. Μέχρι και για μασάζ να πάμε -που θεωρητικά πας για να χαλαρώσεις- σίγουρα θα πούμε κάτι. Όπως καταλαβαίνεις, όσα λένε οι γυναίκες σε 10 χρόνια μεταξύ τους οι άντρες μπορεί να τα πουν σε όλη τους τη ζωή!»

Γιάννα Τερζή: Βάζει “φωτιά” στο Instagram με τις σέξι… πόζες της!