Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Νευρίασα πάρα πολύ, ήθελα να τον πιάσω από το τσουλούφι και να τον ξεσηκώσω»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

"Τις πρώτες μέρες έρχονταν κάποιοι και μου έλεγαν «δεν θα μείνει πολύ γιατί δεν κάνει ριάλιτι και περνάει αδιάφορος' δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, την πορεία του στο Survivor και τα σχόλια που άκουγε για εκείνον μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο ΟΚ και στην Μαρία Παπαϊωάννου.

Αλεξάνδρα, πώς ένιωθες βλέποντάς τον από την τηλεόραση;

Eίμαι πολύ προστατευτική με τα άτομα που έχω στη ζωή μου. Τους υποστηρίζω πιο πολύ απ’ ό,τι τον εαυτό μου. Αν ακούσω κακό λόγο, γίνομαι έξαλλη, σε σημείο που μπορεί να κάνω unfollow ή να σταματήσω να μιλάω σε κάποιον. Με τον Στάθη το είχα πάρει πολύ προσωπικά. Τις πρώτες μέρες έρχονταν κάποιοι και μου έλεγαν «δεν θα μείνει πολύ γιατί δεν κάνει ριάλιτι και περνάει αδιάφορος». Νευριάζα πάρα πολύ. Στην προσωπική του ζωή είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και στο Survivor τον έβλεπα πολύ μαζεμένο. Ήθελα να πάω να τον πιάσω από το τσουλούφι και να τον ξεσηκώσω. Νευρίαζα που τον έβλεπα τόσο χαμηλών τόνων, γιατί ναι μεν είναι καλό παιδί, ήρεμος και ισορροπημένος, αλλά είναι πιο δυναμικός απ’ ό,τι έδειχνε. Στην πορεία προσαρμόστηκε. Τελειώνοντας το παιχνίδι πολλοί από αυτούς που μου έλεγαν ότι είναι αδιάφορος ξεκίνησαν να λένε «εγώ από την αρχή τον υποστήριζα. Ήξερα ότι θα βγει νικητής». Ακούγοντάς τους σκέφτομαι «δες πώς τα φέρνει η ζωή».