Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η ηλικία μου δεν συνάδει τόσο με τη ζωή που έχω κάνει»

Στάθης Σχίζας

«Είμαι 29 χρόνων και ήδη έχω έναν γάμο και ένα διαζύγιο. Η πορεία μου ως τώρα μοιάζει με εκείνη μιας πιο μεγάλης γυναίκας», λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Μαρία Παπαϊωάννου. Οι δυο τους απάντησαν, μεταξύ άλλων, και σε σχετική ερώτηση για τον γάμο.

Στάθη, σε πρόσφατο Q&A που έκανες στο Instagram οι περισσότεροι followers ρωτούσαν αν θα παντρευτείς με την Αλεξάνδρα.

Αλεξάνδρα: Αυτή η ερώτηση παίζει πολύ.

Στάθης: Το κορίτσι να ρωτήσετε.

Αλεξάνδρα: Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι φρέσκο θέλουμε να το ζήσουμε λιγάκι ακόμα σαν ζευγαράκι. Νεανικά και πιο χαλαρά. Μας αρέσει πολύ που ο κόσμος μάς θέλει μαζί. Παίρνουμε πολλή αγάπη και μας λένε συνέχεια πόσο ταιριάζουμε.

Αλεξάνδρα, σε φοβίζει η σκέψη δεύτερου γάμου;

Αλεξάνδρα: Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία μου δεν συνάδει τόσο με τη ζωή που έχω κάνει. Είμαι 29 χρόνων και ήδη έχω έναν γάμο και ένα διαζύγιο. Η πορεία μου ως τώρα μοιάζει με εκείνη μιας πιο μεγάλης γυναίκας. Μπορώ να σου πω λοιπόν ότι ο γάμος δεν είναι στα πολύ κοντινά μου σχέδια.

Στάθης: Νομίζω ότι ο γάμος είναι και λίγο υπερεκτιμημένος. Μπορεί να είσαι με τον άνθρωπό σου ευτυχισμένος και να μην έχεις παντρευτεί ποτέ στη ζωή σου. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που είναι παντρεμένα αλλά όχι ευτυχισμένα. Εμένα με νοιάζει πρώτα να είμαστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Ένα παιδί, για παράδειγμα, σε δένει πιο πολύ, σε φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και είναι πραγματική ευτυχία. Στην ουσία ο γάμος είναι ένα χαρτί και ένα πάρτι για τους συγγενείς σου.

Πηγή φωτό: Vasileios F για το περιοδικό ΟΚ!