Αλεξάνδρα Καϋμένου: Πώς χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπαδάκη και τη συνεργασία τους;

Αλεξάνδρα Καϋμένου

«Έμαθα πολλά δίπλα του στον χειρισμό των θεμάτων και στον τρόπο της παρουσίασης», λέει η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος tv» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Alpha τώρα» απάντησε και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Ποια είναι η καλύτερη συνεργασία που είχες μέχρι τώρα; Υπάρχει άνθρωπος που να θεωρείς μέντορα;

Θα αφήσω εκτός τη συνεργασία μου με τον Χρύσανθο και τον Παναγιώτη που είναι άψογη, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και όλη την ομάδα που είχαμε εκείνο το διάστημα στην εκπομπή.

Το δύσκολο σε αυτό το επάγγελμα είναι να κάνεις φίλους που να μπορείς να τους εμπιστεύεσαι κι εγώ από τη συνεργασία αυτή απέκτησα γύρω μου τέτοιους ανθρώπους. Απέκτησα έναν πραγματικό φίλο που μπορεί αυτό το διάστημα να βρισκόμαστε τηλεοπτικά απέναντι, όμως ο ένας νοιάζεται πραγματικά για τη δουλειά του άλλου.

Μέντορα έχω. Είναι ένας άνθρωπος πίσω από τις κάμερες, που πάντοτε ακούω και ακολουθώ τις συμβουλές της. Επίσης, θεωρώ «σχολείο» τη συνεργασία μου με τον δάσκαλο Γιώργο Παπαδάκη. Έμαθα πολλά δίπλα του στον χειρισμό των θεμάτων και στον τρόπο της παρουσίασης.