Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Όταν κάνουμε όνειρα, ο Θεός γελάει»

Αλεξάνδρα Καϋμένου

«Κάθε φορά που κάνω όνειρα αυτή η ρήση επαληθεύεται», λέει η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος tv» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Alpha τώρα» μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα όνειρά της.

Ποια είναι τα μυστικά σου για να είσαι πάντα τόσο καλοντυμένη και όμορφη;

Αρχικά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το μοναδικό πράγμα που κάνω είναι να φροντίζω όσο περισσότερο μπορώ το δέρμα μου γιατί το ταλαιπωρώ καθημερινά με το μακιγιάζ.

Δίνεις μεγάλη σημασία στην εμφάνισή σου;

Μου αρέσει να είμαι περιποιημένη, όπως άλλωστε σε όλες τις γυναίκες. Δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία. Δεν έχω και την υπομονή να ασχοληθώ για πολλή ώρα. Ακόμα και για την εκπομπή που χρειάζεται μία διαφορετική ετοιμασία το πρώτο πράγμα που λέω στα παιδιά που μας περιποιούνται το πρωί είναι «γρήγορα να τελειώνουμε, έχω δουλειά».

Στα 30 σου τι ονειρεύεσαι για το μέλλον;

Όταν κάνουμε όνειρα, ο Θεός γελάει. Και κάθε φορά που κάνω όνειρα αυτή η ρήση επαληθεύεται. Στα 30 μου λοιπόν και ούσα λίγο πιο ώριμη πλέον, αυτό που θέλω είναι πρωτίστως να έχουμε υγεία εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Σε δεύτερο επίπεδο έρχεται η επαγγελματική εξέλιξη. Νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή να επενδύσω στη δουλειά μου και αυτό είναι που με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση. Κι αν κάτι έχω ανάγκη σε προσωπικό επίπεδο, είναι τα ταξίδια που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και λόγω covid έχω στερηθεί.