Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Ήταν ρίσκο η αποχώρησή μου από τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά δικαιώθηκα»

Αλεξάνδρα Καϋμένου

"Εγώ πήρα το ρίσκο κι έφυγα όχι μόνο από την εκπομπή, αλλά και από τον ΑΝΤ1, στο δυναμικό του οποίου ανήκα σχεδόν 8 χρόνια" δήλωσε η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Καϋμένου κι αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, μετά την αποχώρηση της από το Καλημέρα Ελλάδα.

Τι σημαίνει για εσένα η συνεργασία σου με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Σχολείο. Αυτή είναι η λέκη που μπορεί να περιγράψει την συνεργασία μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο κύριος Γιώργος, όπως τον αποκαλούσα πάντα, μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία. Όπως όλοι όσοι βρίσκονται στο πλευρό του, έτσι κι εγώ πήρα πολλά από αυτήν την συνεργασία. Έμαθα πολλά δίπλα του. Από την επιλογή των θεμάτων για την εκπομπή μέχρι τον τρόπο που χειρίζεται καταστάσεις στον αέρα.

Έχετε επαφές με τον Γιώργο Παπαδάκη; Από τον συγκινητικό αποχαιρετισμό on air, καταλάβαμε ότι έχετε πολύ καλές σχέσεις.

Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, όμως έχουμε επικοινωνία.

Αποχώρησες από μια εκπομπή που παρείχε ασφάλεια. Δικαιώθηκες για την απόφαση αυτή;

Εκ του αποτελέσματος, νομίζω ότι δικαιώθηκα. Έρχονται στιγμές στην ζωή που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Σίγουρα στις μέρες μας δεν αφήνει κανείς κάτι που του παρέχει ασφάλεια, όταν δεν έχει σίγουρο το επόμενο βήμα. Εγώ πήρα το ρίσκο κι έφυγα όχι μόνο από την εκπομπή, αλλά και από τον ΑΝΤ1, στο δυναμικό του οποίου ανήκα σχεδόν 8 χρόνια.