Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Αν κάποιος στην τηλεόραση πει ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα, λέει ψέματα»

Αλεξάνδρα Καϋμένου

Όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου έδωσε συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή Alpha Τώρα και τα νούμερα τηλεθέασης.

Πώς είναι η συνεργασία με τους δυο κυρίους της παρέας, Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσελόγλου; Νομίζω το να συνεργάζεσαι με άντρες είναι ευτυχία! Υπάρχει ο «μύθος» ότι πάντα η συνεργασία με άντρα είναι καλύτερη…

Νομίζω το να έχεις καλούς συνεργάτες είναι ευτυχία. Κι αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το φύλο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή καθώς μέχρι τώρα στο δρόμο μου είχα μόνο καλούς συνεργάτες που μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτούς. Ελπίζω να έχουν να πουν κι αυτοί το ίδιο… Για να έρθω όμως στον Παναγιώτη και στον Χρύσανθο, θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει μια ομάδα που συμπληρώνει ο ένας τον άλλον… Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε ένα απόγευμα στα στούντιο του Alpha. Είναι παιδιά με ήθος κι ευγένεια και με καλοδέχτηκαν στο κανάλι.

Οι πρώτες ενδείξεις στους πίνακες της nielsen είναι θετικές. Πώς «διαβάζεις» κι «ερμηνεύεις» τα ποσοστά τηλεθέασης; Σε αφορούν;

Αν πει κάποιος που εργάζεται στην τηλεόραση ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα, νομίζω λέει ψέματα ή δεν τον ενδιαφέρει η δουλειά που κάνει. Από την άλλη, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και να μας κάνουν να χάνουμε την ουσία της δουλειάς μας. Προφανώς και με αφορούν γιατί τα νούμερα είναι, αν θέλεις, μια επιβράβευση κι ερμηνεία που δίνω εγώ είναι πως κάτι κάνουμε καλά. Κι ό,τι δεν κάνουμε, μπορούμε σταδιακά αν το διορθώσουμε. Για να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας τώρα, όντως ξεκινήσαμε καλά, το σημαντικό όμως είναι να παραμείνουμε ωηλά και να πάμε ακόμα ψηλότερα.