Αίας Μανθόπουλος: Η κόρη του αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Αίας Μανθόπουλος

"Ποτέ δεν έφυγες από δίπλα μου 18 χρόνια. Όσα περάσαμε: κλάματα, χαρές, νοσοκομεία, τσακωμοί γέλια, νίκες στον στίβο, άπειρες παραστάσεις στο θέατρο".

Ο Αίας Μανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή στα 60 του χρόνια πριν από δύο μήνες, «βυθίζοντας» στη θλίψη τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Λήδα Μανθοπούλου, με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, εκφράζοντας παράλληλα τον πόνο που νιώθε μετά τον θάνατο του πατέρα της.

«Όταν έφυγες, δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια ή μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά ποτέ δεν έφυγες από δίπλα μου 18 χρόνια. Όσα περάσαμε κλάματα, χαρές, νοσοκομεία, τσακώμοι, γέλια, νίκες στον στίβο, άπειρες παραστάσεις στο θέατρο που σε έβλεπα με τον αδερφό μου πίσω στα καμαρίνια και μαθαίναμε τα λόγια πιο γρήγορα από σένα», γράφει στο συγκινητικό μήνυμά της η Λήδα Μανθοπούλου.

«Το θέατρο που έδινε και δίνει σε εσένα, στον αδερφό μου, στην μητέρα μου και σε εμένα πάντα ζωή είναι κάτι που μας ενώνει και τους τέσσερις μας μαζί. Όταν έφυγες, πήγα και έκανα τις μάσκες του θεάτρου τατουάζ για εμάς, για εσένα… για να σε έχω πάντα δίπλα μου, για να θυμίζω στον εαυτό μου ότι μπορώ και να γελάω και να κλαίω για να μου απαλύνει τον πόνο που ζω όλους τους μήνες, παλεύοντας ταυτόχρονα με την σκλήρυνση κατά πλάκας… Η μονάκριβη σου κόρη όπως με φώναζες σε αγαπάει στο άπειρο και πίσω», εξομολογείται η κόρη που άφησε πίσω του ο Αίας Μανθόπουλος.

Σημειώνεται πως η νεαρή κοπέλα τις προηγούμενες ημέρες είχε ζητήσει να γίνουν αναφορές στο προφίλ που διατηρούσε ο Αίας Μανθόπουλος στο Facebook, προκειμένου αυτό να «κατέβει», αφού η ίδια δεν συμφωνεί με τις αναρτήσεις που γίνονται μέσα από αυτό μετά τον θάνατο του πατέρα της.