Αίας Μανθόπουλος: Η Εβελίνα Παπούλια αποχαιρετά τον δικό της Αίαντα – «Καλό ταξίδι…όπου κι αν είσαι, όπου κι αν πας»

Μανθόπουλος Παπούλια

Το συγκινητικό αντίο στον ηθοποιό από τη "Μαρίνα".

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών άφησε το πρωινό της Τρίτης 17/10 ο Αίας Μανθόπουλος. Ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε επιτυχημένες κωμωδίες της δεκαετίας του ’90 (Δυο Ξένοι, Καρέ της Ντάμας, Κωνσταντίνου και Ελένης), έφυγε από τη ζωή μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Ο Αίας Μανθόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας 9/10, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και αποφασίστηκε η άμεση διασωλήνωσή του.

Ο θάνατος του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους συναδέλφους του να δημοσιεύουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Μία από αυτούς ήταν και η Εβελίνα Παπούλια.

Ο Αίας Μανθόπουλος και η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη κωμική σειρά των Ρήγα-Αποστόλου «Δυο Ξένοι», όπου υποδύθηκαν το ζευγάρι, παρ’ ότι στο τέλος δεν κατέληξαν μαζί.

Παπούλια Μανθόπουλος

«Καλό ταξίδι… όπου και αν είσαι όπου και αν πας», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στο Insta-story που ανέβασε, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη.

Σημειώνεται πως ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του Αίαντα στους «Δύο Ξένους» αλλά και του Δημοσθένη στο «Καρέ της Ντάμας», τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολούνταν με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρούσε ξενοδοχειακή μονάδα.