Άγριες Μέλισσες: Βαρύ πένθος για πρωταγωνιστή, έχασε τον πατέρα του

Άγριες Μέλισσες

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας ηθοποιού από τις "Άγριες Μέλισσες"!

Με μια μεγάλη πληγή ξεκίνησε η εβδομάδα για τον πρωταγωνιστή στις «Άγριες Μέλισσες«, τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Δανίκα. Και αυτό επειδή έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας και γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας.

Ένας σημαντικό καλλιτέχνης με τον οποίο είχε συνεργαστεί πλήθος γνωστών ονομάτων του χώρου του τραγουδιού. Την είδηση του θανάτου του Νίκου Δανίκα έκανε γνωστή, το απόγευμα της Δευτέρας, η Πωλίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Νικος Δανικας δεν μένει πια εδώ… Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Τα χρόνια που ζήσαμε στο μαγικό υπόγειο της Μέδουσας θα ‘ναι πάντα στην καρδιά μου».

Την συγκεκριμένη ανάρτηση για τον πατέρα του πρωταγωνιστή από τις «Άγριες Μέλισσες», τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Δανίκα που ερμηνεύει τον ρόλο του Φανούρη, η Πωλίνα επέλεξε να την συνοδεύσει από μια συγκινητική φωτογραφία.

Ο Νικος Δανικας δεν μενει πια εδω…..καλο ταξιδι αγαπημενε μου τα χρονια που ζησαμε στο μαγικο υπογειο της Μεδουσσας θαναι παντα στην καρδια μου!!!!

Δημοσιεύτηκε από Polina Mishailidou στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Καλό ταξίδι στον μαέστρο Νίκο Δανίκα…