Άγριες Μέλισσες: Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Ελένης με τον Κωνσταντή από τα γυρίσματα

Άγριες Μέλισσες

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Μαρία Κίτσου στο Instagram από τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Σε ένα από τα προσεχή επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε τη μοιραία συνάντηση της Ελένης με τη Θεοδοσία να… βάφεται με αίμα.

Η Θεοδοσία βλέποντας την αδιάφορη στάση του Λάμπρου απέναντί της, έρχεται στα όριά της. Είναι θυμωμένη κι εξοργισμένη. Κι ενώ παλεύει με τους δαίμονές της, συναντάει τυχαία την Ελένη. Οι δύο γυναίκες έχουν μια έντονη συζήτηση και η συνάντησή τους θα βαφτεί με αίμα.

Η Ελένη πέφτει από έναν γκρεμό και τραυματίζεται σοβαρά. Η Θεοδοσία είναι μάρτυρας του ατυχήματος αλλά βρίσκεται σε ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα. Να φωνάξει βοήθεια και να την σώσει ή να την αφήσει εκεί καθώς, εάν η Ελένη φύγει από τη ζωή τους, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Λάμπρο.

Η Μαρία Κίτσου ανέβασε σήμερα ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” τα οποία πραγματοποιούνται σε έναν χωματόδρομο στον Υμηττό. Βλέπουμε την “Ελένη” με… τραύματα στο πρόσωπο και πιθανότατα είναι από το γύρισμα για τη συγκεκριμένη σκηνή.

Το βίντεο το τραβάει ο Γιάννης Κουκουράκης που μαζί με τη Μαρία Κίτσου κάνουν πλάκα, προφανώς, στο διάλειμμα του γυρίσματος.