Άγριες Μέλισσες: Στο γύρισμα αυτής της σκηνής έκρυβε τα δάκρυά της

Τηλεθέαση

"Όταν η Δρόσω κράτησε το μωρό και το νανούριζε, εγώ καθόμουν στην καρέκλα και έκανα πως κοιμόμουν. Ωστόσο, είχα κατεβάσει το κεφάλι γιατί μου έφευγαν δάκρυα", εξομολογείται η Ελένη Καρακάση για τις Άγριες Μέλισσες.

Η Ελένη Καρακάση για δεύτερη χρονιά μάς συστήνεται ως Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες. Η ίδια μιλάει για τον ρόλο της και την επιτυχία της σειράς, στο TV O’CLOCK και την Σοφία Τσίρκα.

Ποια ήταν για σένα η πιο δύσκολη σκηνή;

Τα γυρίσματα τη γέννας της Δρόσως ήταν για μένα τα πιο δύσκολα. Έκανα μαθήματα τοκετού και πήγα στο Σπίτι Θηλασμού για να δω τη σπουδαία δουλειά που κάνουν εκεί οι γυναίκες και να μάθω πράγματα. Μάλιστα, στις δύο ημέρες των γυρισμάτων υπήρχε μαία για να μας βοηθάει να είναι αληθοφανές όλο αυτό. Και νομίζω έγινε πολύ σωστά αυτή η σκηνή. Υπήρχε από όλους η αίσθηση της μυσταγωγίας και κρατήθηκε ακόμη και στο διάλειμμα. Δεν άκουγες φωνή, για να μην χαλάσει το κλίμα για δύο ημέρες. Όταν ήρθε το μωρό στο γύρισμα, μας έπιασαν και τις τρεις τα κλάματα. Όταν η Δρόσω κράτησε το μωρό και το νανούριζε, εγώ καθόμουν στην καρέκλα και έκανα πως κοιμόμουν. Ωστόσο, είχα κατεβάσει το κεφάλι γιατί μου έφευγαν δάκρυα.

Θα δούμε τη Ρίζω να ερωτεύεται τον Προύσαλη;

Αλήθεια δεν το ξέρω και δεν έχω ρωτήσει τους σεναριογράφους. Περιμένω να δω την έκπληξη, αν και φαίνεται ότι υπάρχει μια συμπάθεια με τον Προύσαλη. Δεν θα έλεγα όχι, γιατί χαίρομαι να παίζω με τον Γιώργο Σουξέ και την Αλίκη Αλεξανδράκη.

Ο Τόλλιας μαθαίνει πως η Σοφούλα είναι ερωτευμένη με τον Λάμπρο. Η Ρίζω θα πάρει θέση;

Ναι, θα πάρει θέση, αν και το μυστικό δεν θα μαθευτεί από τη Ρίζω. Την προστατεύει τη Σοφούλα.

Πώς θα αντιδράσει η Ρίζω με την επιστροφή της Ελένης στο Διαφάνι;

Πολύ καλά. Θα την αγκαλιάσει το χωριό την Ελένη. Και είναι αναμενόμενο. Η Ρίζω έχει δείξει τη διάθεσή της, καταλαβαίνουμε τη θέση της.

Πες μας δυο λόγια για τα επόμενα επεισόδια.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη.