Άγριες Μέλισσες: Όταν η «Θεοδοσία» πρωταγωνιστούσε σε ταινία του Μανουσάκη

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Ως μούσα του σκηνοθέτη είχε ενσαρκώσει την Εβραία Εστρέα στο «Ουζερί Τσιτσάνης».

Σαν Θεοδοσία Σεβαστού, σύζυγος του Λάμπρου κατορθώνει με ευκολία να κλέβει το βλέμμα του θεατή στις «Άγριες Μέλισσες» σε κάθε επεισόδιο.

Η νεαρή Θεοδοσία γεμάτη καλοσύνη και τρυφερότητα για τον Λάμπρο στέκεται σαν άξια κόρη στον Μιλτιάδη. Προσκολλημένη στις παραδόσεις φοβάται τις αλλαγές και ανησυχεί με τοις επαναστατικές ιδέες του συζύγου της. Όταν ο παράνομος δεσμός της Ελένης και του Λάμπρου αρχίσει, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε μία μάχη άνιση και άδικη για τη Θεοδοσία ή μήπως όχι;

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, λοιπόν, είναι το κορίτσι που ενσαρκώνει το ρόλο της καλοσυνάτης Θεοδοσίας. Η ίδια, μάλιστα, νιώθει πολύ χαρούμενη για αυτήν την συνεργασία και είχε ως στόχο της να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε μια ποιοτική δουλειά. Πρόσφατα την είδαμε στη σειρά «Η ζωή εν τάφω» του Τάσου Ψαρρά στην ΕΡΤ και τώρα συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες».

Ωστόσο, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που έχει ασχοληθεί ως τώρα με το θέατρο και τον κινηματογράφο μας είχε συστηθεί με έναν άκρως δραματικό ρόλο πριν μερικά χρόνια.

Το 2015 η νεαρή ηθοποιός ως μούσα του Μανούσου Μανουσάκη, που φέτος κάνει επίσης μια ιδιαίτερα αξιόλογη παραγωγή στο Open με το «Κόκκινο Ποτάμι» είχε ενσαρκώσει την Εβραία Εστρέα στο «Ουζερί Τσιτσάνης».

Εκεί μάλιστα είχε συνεργαστεί και με τον ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου που ενσάρκωσε το ρόλο του Σέργιου στις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: tlife.gr