Άγριες Μέλισσες – Ο Νικηφόρος απειλεί με όπλο τον Μπάμπη αλλά εκείνος επιμένει

Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Βασιλώττος αποκαλύπτει τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες για τον Μπάμπη και την Ασημίνα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες«, Γιάννης Βασιλώττος στο Tv O’ Clock και τη δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για όλα όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Τι άνθρωπος είναι τελικά ο Μπάμπης, ο χαρακτήρας που υποδύεσαι;

O Μπάμπης μεγάλωσε χωρίς την πατρική φιγούρα και ακόμη δεν ξέρουμε πως ήταν και η σχέση με την μητέρα του. Αυτό που δείχνει ο Μπάμπης, όταν είναι με κόσμο, είναι στην πραγματικότητα ένα κοστούμι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος για να γίνει αποδεκτός στην κοινωνία. Ένα μαγκάκι, δηλαδή, που προσπαθεί να έχει κύρος. Μέσα του, όμως, είναι ένα παιδί εγκλωβισμένο. Αυτό το παιδί βγαίνει μόνο όταν βρίσκεται με την Ασημίνα.

Τι συναισθήματα έχει για την Ασημίνα;

Έχει τα πιο τρυφερά και πρωτόγνωρα που έχει νιώσει ποτέ στη ζωή του. Γι’ αυτό και είναι τόσο δοτικός προς εκείνη. Αυτή η γυναίκα τού βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Γι’ αυτό, αυτό που θέλει ο Μπάμπης για την Ασημίνα είναι να είναι ευτυχισμένη, να χαμογελάει και να είναι καλά με όποιον άντρα και να έχει δίπλα της. Τρέφει δυνατά συναισθήματα για την Ασημίνα και επειδή είναι ένα παιδί 18 χρονών ο έρωτας εκείνα τα χρόνια σε αυτή την ηλικία είναι ο πιο δυνατός έρωτας. Την αγαπάει την Ασημίνα.

Θα απαιτήσει να περνάει μαζί της περισσότερο χρόνο;

Ο Μπάμπης την διεκδικεί. Αν και εκείνη του το κόβει με τον τρόπο της, για να μην πληγωθεί ο Μπάμπης, εκείνης συνεχίζει να την διεκδικεί, για να την κάνει να χαμογελάει. Θέλει να την κάνει ευτυχισμένη μιας και με τον άντρα την δεν είναι. Και η Ασημίνα βρίσκει στον Μπάμπη την ανεμελιά, την ελευθερία. Αυτό έψαχνε στη ζωή της, αλλά οι συνθήκες δεν της το έφεραν. Γι’ αυτό προσπαθεί μέσα από την καμουφλαρισμένη δυστυχία να περνάει καλά.

Στα επόμενα επεισόδια ο Νικηφόρος ανακαλύπτει τα κρυφά ραντεβού του Μπάμπη με την Ασημίνα και οι δυο άντρες έρχονται αντιμέτωποι. Τι θα συμβεί σε αυτές τις σκηνές όπου ο Νικηφόρος τον απειλεί με όπλο να αφήσει ήσυχη την γυναίκα του;

Ο Νικηφόρος βάζει κάποιος να παρακολουθήσει την Ασημίνα και μαθαίνει έτσι πως η γυναίκα του μπήκε στο σπίτι του Μπάμπη. Ε, τότε, ο Νικηφόρος με όπλο απειλεί τον Μπάμπη να αφήσει την γυναίκα του. Μια κίνηση πρωτόγνωρη για τον Μπάμπη αλλά και για τον Νικηφόρο.

Μετά την απειλή του Νικηφόρου, ο Μπάμπης θα συνεχίσει να θέλει την Ασημίνα ή θα κάνει ένα βήμα πίσω;

Ο Μπάμπης δεν λέει τίποτα στην Ασημίνα για την απειλή του Νικηφόρου. Θέλει να την προστατεύσει γιατί φοβάται για εκείνη και οπισθοχωρεί. Αλλά όχι για πολύ…