Άγριες Μέλισσες: Ο Γραμματικός θέλει και ψάχνει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες

"Για να τους βοηθήσει θέλει στοιχεία. Δεν θα επηρεαστεί από μία καταγγελία, θα την ψάξει όμως."

Στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες τον Αλέξη Γραμματικό, και μίλησε για τις εξελίξεις που τρέχουν στην επιτυχημένη σειρά αλλά και σε ποια πλαίσια θα κινηθεί ο ρόλος του.

Τη Λενιώ και τον Λάμπρο θα τους βοηθήσει στον αγώνα τους εναντίον του Βόσκαρη;

Ο Αλέξης είναι ηθικός χαρακτήρας, καθαρός. Ως εισαγγελέας είχε υποχρέωση να τους ακούσει. Οφείλει να τους ακούσει να μην αποκοπεί από το πρόβλημά τους. Αλλά για να τους βοηθήσει θέλει στοιχεία. Δεν θα επηρεαστεί από μία καταγγελία, θα την ψάξει όμως. Για αυτό λέει στην Πηνελόπη «σε παρακαλώ δεν θέλω να μπλέκεσαι σε ζητήματα της δουλειάς μου.» Ο Αλέξανδρος θέλει να κάνει ανενόχλητος την δουλειά του και θα την κάνει το ίδιο καλά στην συνέχεια. Γιατί βλέπει ότι το χωριό μισεί τον Βόσκαρη κι ο Βόσκαρης τον κόσμο.

Ποιο θα ήθελες να είναι το τέλος αυτής της σειράς; Η κάθαρση κι η νέμεσις δεν είναι το ζητούμενο;

Ναι, θα ήθελα να λάμψει η αλήθεια και να υπάρξει κάθαρση. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι τι θα κάνω εγώ, αλλά τι θα κάνει η Μελίνα Τσαμπάνη. Πάντως αναρωτιέμαι: Στην ζωή μας υπάρχει πάντα κάθαρση; Έρχεται πάντα η λύτρωση; Δεν το ξέρω, το ελπίζω όμως.