Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του… εισαγγελέα, Σπύρου Σταμούλη

Σπύρος Σταμούλης

Ερωτωτευμένος με την καλλιτέχνης και καθηγήτρια ψηφιακού design Αλίνα Βοϊτοβιτς είναι ο "Αλέξης Γραμματικός" από τις "Αγριες Μέλισσες"

Ερωτευμένος και μάλιστα πολύ είναι ο νεαρός πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες», Σπύρος Σταμούλης ο οποίος και ερμηνεύει τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό. Η εκλεκτή της καρδιάς του ηθοποιού είναι η επίσης καλλιτέχνης και καθηγήτρια ψηφιακού design στη σχολή σχεδίου «Βακαλό», Αλίνα Βοϊτοβιτς.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και έτσι η σχέση τους δεν είχε γνωστή μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real life, ο γοητευτικός ηθοποιός μένει μαζί με την σύντροφο του και μάλιστα έχουν δύο γλυκύτατους συγκατοίκους, τα δυο αγαπημένα τους γατάκια, τη Ρουσλάνα και τον Βελισσάριο. Είναι δύο πολύ ήρεμοι άνθρωποι, που ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γκύζη.

Ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος τηλεοπτικά έχει φέρει τα πάνω – κάτω στην οικογένεια των Σεβαστών στις «Άγριες Μέλισσες», έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, ενώ έχει πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η σύντροφος του, Αλίνα Βοϊτοβιτς διδάσκει στη σχολή «Βακαλό» γραφιστική, ψηφιακό design, self portrait και άλλες μοντέρνες τεχνοτροπίες σχεδίου.

Κοινή μεγάλη αγάπη του ζευγαριού είναι τα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ περνούν όμορφες στιγμές στο σπίτι με φίλους, απολαμβάνοντας ένα ωραίο δείπνο μετά ρεμπέτικης μουσικής, την οποία χαίρονται και οι γείτονες τους αρκετές βραδιές. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και για μια αρμονική σχέση.