Άγριες Μέλισσες: Εύχονται στη «Σοφούλα» να «φάει ξύλο»

Βίκυ Διαμαντοπούλου

Όσα εξομολογείται η Βίκυ Διαμαντοπούλου από τις Άγριες Μέλισσες για τα μηνύματα που δέχεται.

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου είναι η «Σοφούλα» από τις Άγριες Μέλισσες, ένας ρόλος που μέχρι στιγμής ήταν αρκετά αντιπαθής στους φανατικούς της σειράς. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, έχει δεχτεί και κάποια ακραία μηνύματα.

«Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «Εύχομαι να φας ξύλο». Αυτό ούτε ως αστείο δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Ίσα ίσα που μου δείχνει ότι υπάρχει ακόμα στο μυαλό ορισμένων η βία ως τρόπος αντιμετώπισης των νέων ανθρώπων και των επιλογών τους», λέει η Βίκυ Διαμαντοπούλου και συνεχίζει:

«Ωστόσο, τα περισσότερα μηνύματα είναι πολύ χιουμοριστικά. Ένα μήνυμα που λάτρεψα ήταν ένα βίντεο που μου έστειλαν, που από τη μία έδειχνε τη Σοφούλα και από την άλλη την Άντζελα Δημητρίου από μία συνέντευξη να αναρωτιέται «Γιατί το έκανες αυτό;».

Και βέβαια οι περισσότεροι μου γράφουν: «Μα γιατί δεν πας στον Άγγελο που σε αγαπάει;» νομίζοντας ότι είναι η επιλογή μου ως ηθοποιού αυτή. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ, όταν τύχει να με αναγνωρίσει κάποιος, το πρώτο που θα μου πει είναι «Γιατί το ταλαιπωρείς αυτό το παιδί»;».