Άγρια Δύση… σε όλη την Ελλάδα

Άγρια Δύση

Το πρόγραμμα της περιοδείας...

Με το ελληνικό γουέστερν  «Άγρια Δύση»  του Θοδωρή Αθερίδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος, θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση-παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών & της Create4art .

Οι παραστάσεις, που θα ξεπεράσουν τις 60 σε όλη τη χώρα, θα μεταφέρουν το κοινό στην πανέμορφη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Λιβανιάννα των Σφακείων για να απολαύσουν ένα ξεχωριστό γουέστερν , γεμάτο χιούμορ, έξυπνες ατάκες , γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα .  Η ιστορία αφορά  μία δυναμική μάνα, (Μπέσυ Μάλφα) ,  με τα δίδυμα παιδιά της (Πηνελόπη Πλάκα, Τάσος Κοντοράτος),  έναν ανεκπλήρωτο καουμπόικο έρωτα (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης)  , ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, ένα κρυμμένο διαμάντι που βγάζει στη φόρα άδηλα μυστικά, κι έχει ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και άπλετη τρυφερότητα. Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά και ελληνική περηφάνια.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μπέσυ Μάλφα, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τη μουσική ο Γιώργος Χατζής, τα κοστούμια η Ελένη Μπλέτσα και το μακιγιάζ η Σταυρούλα Σγούρου