Αγοραστή Αρβανίτη: «Αυτό που ζήσαμε στην Εθνική Οδό ήταν απλώς αδιανόητο»

Αγοραστή Αρβανίτη

"Τουλάχιστον την επόμενη φορά να θυμηθώ να γκουκλάρω τι συμβαίνει στους δρόμους" τονίζει η Αγοραστή αρβανίτη.

Τον βαθμό της μεγάλης ταλαιπωρίας που βίωσε την Πέμπτη θέλησε να μοιραστεί η Αγοραστή Αρβανίτη, μέσα από τα social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ηθοποιός και σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση θέλησε να προχωρήσει σε μια μακροσκελή ανάρτηση περιγράφοντας όλα όσα βίωσε, ακινητοποιημένη, στην Εθνική Οδό.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αγοραστή Αρβανίτη εξομολογήθηκε πως «το σημερινό στην Εθνική Οδό που ζήσαμε εμείς και πόσες χιλιάδες άνθρωποι ήταν απλώς αδιανόητο. Δυο ώρες περίπου μετά το συμβάν περάσαμε τα διόδια της Ελευσίνας ελεύθερα αλλά χωρίς καμία ενημέρωση για το συμβάν με το βυτιοφόρο και για το τι μας περιμένει λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Μποτιλιαρισμένοι, σημειωτόν για 3 ώρες (εμείς τουλάχιστον). Ένας άνθρωπος από την κρατική μηχανή δεν ενημέρωνε για την εξέλιξη της κατάστασης, απλώς μέσα στο αμάξι με 37 – 38 βαθμούς να περιμένεις».

«Κανένας τρόπος διαφυγής και καμία ενημέρωση. Τα διόδια της Ελευσίνας τα έκλεισαν απ’ ότι διάβασα στις 17:00, δηλαδή περίπου 4 ώρες μετά το συμβάν. Γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα; Ή γιατί δεν ενημέρωναν τον κόσμο στα διόδια άμεσα από το περιστατικό με το βυτιοφόρο να γνωρίζουμε; Δε θέλω να φανταστώ τι τράβηξαν άνθρωποι που έπρεπε να συνεχίσουν το δρόμο τους, (εμείς με τα χίλια ζόρια γυρίσαμε πίσω Αθήνα) ή οι άνθρωποι που η βενζίνη δεν ήταν επαρκής ή τα αιρ κοντισιον ή ηλικιωμένοι, παιδιά, ζώα…νερά μη επαρκή .. απίστευτη ταλαιπωρία !

«Τουλάχιστον την επόμενη φορά να θυμηθώ να γκουκλάρω τι συμβαίνει στους δρόμους… Ελπίζω να είναι όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα καλά και τουλάχιστον να έμειναν μόνο στην ταλαιπωρία» καταλήγει η Αγοραστή Αρβανίτη στη νέα της δημοσίευση στα social media.