Αγαπημένος ηθοποιός αφήνει «ανοιχτό ενδεχόμενο» για τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

8 Λέξεις

"Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε όλα" τονίζει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

Στις «8 Λέξεις» απολαμβάνουμε, πια, καθημερινά τον Τάσο Ιορδανίδη ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και το Λοιπόν. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να συνεχιστεί στη νέα σειρά που θα προνβληθεί στο MEGA.

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο σίριαλ που βρίσκεσαι;

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, τα έχω κάνει. Αντιμετώπισα ένα όμορφο εργασιακό περιβάλλον, με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους, κι είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία την οποία έκανα, με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου.

Τάσος Ιορδανίδης

Υπάρχει πρόταση που έχεις δεχθεί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου υπέγραψε συνεργασία με το νέο τηλεοπτικό κανάλι.

Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε όλα. Τώρα, διαδικτυακά προβάλλεται η παράσταση “Ο Τζόνυ πήρε το όπλο του”, του Ντάλτον Τράμπο, σε σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα και θεατρική απόδοση της Σοφίας Αδαμίδου.

Πηγαινοερχόσουν στην Κύπρο λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων με τη σύζυγό σου Θάλεια Ματίκα;

Όχι, δεν πηγαινοερχόμουν με τη Θάλεια, γιατί εκείνη είχε άλλες μέρες γύρισμα απ’ ό,τι εγώ. Μόνο μια φορά πήγαμε μαζί, επέστρεψε η Θάλεια, κι έμεινα εγώ.