Αυτός είναι ο παίκτης του φετινού Survivor που απέρριψε η παραγωγή την πρώτη χρονιά!

Survivor

«Ο κύριος λόγος που δήλωσα φέτος συμμετοχή είναι το απωθημένο που είχα από τότε που απορρίφθηκα για το Survivor 1».

Στο περιοδικό “TV έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου έδωσε συνέντευξη ο Τόνι Σταυράτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο Survivor και αποκάλυψε πως είχε απορριφθεί στα κάστινγκ του πρώτου κύκλου.

Γιατί δηλώσατε συμμετοχή στο Survivor;

Ο κύριος λόγος είναι το απωθημένο που είχα από τότε που απορρίφθηκα για το Survivor 1. Είναι μια εμπειρία που ήθελα να τη ζήσω πάντα. Είμαι ένα παιδί που έχω μεγαλώσει σαν survivor και πάντα έκανα δύσκολες δουλειές. Ήθελα να το ζήσω και σίγουρα και το χρηματικό έπαθλο ήταν ένα τρομερά μεγάλο κίνητρο. Όποιος πει το αντίθετο λέει ψέματα. Πίστευα ότι μέσα από τη συμμετοχή μου σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορεί να έχω ένα καλύτερο αύριο για μένα και την οικογένειά μου.

Τι σας δίδαξε η παραμονή σας 11 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο;

Το γεγονός ότι πρέπει να εκτιμάμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για το φαγητό τους. Η πείνα που περάσαμε ήταν πολύ μεγάλη. Εκτίμησα όλα αυτά τα αγαθά που τα έχουμε δεδομένα καθημερινά. Εκτίμησα το φαγητό, το μπάνιο, το νερό, το κρεβάτι που κοιμόμαστε. Όσο για τους υπόλοιπους ήταν μια μικρογραφία της ζωής. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιώσεις με 11 διαφορετικούς ανθρώπους. Ποτέ μου δεν μου άρεσαν το ψέμα και η υποκρισία, τα λόγια πίσω από την πλάτη σου. Εκεί το είδα πολύ έντονα. Άλλα γίνονταν πίσω από τις κάμερες και όταν άναβαν έβλεπα τελείως διαφορετικές συμπεριφορές.

Τόνι Σταυράτης

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!