Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης Σταρόβας δεν βρίσκεται στο “The 2night Show”

Δημήτρης Σταρόβας

Όλα όσα είπε ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής.

Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “tv kous kous” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, όπου μίλησε και για την τηλεόραση και το λόγο που δεν βρίσκεται στο “The 2night Show”.

Δέχεστε γενικά προτάσεις για εκπομπές και σόου στην τηλεόραση;

Ναι, αλλά δεν προλαβαίνω καθώς παίζω σε παραστάσεις, κάνω περιοδείες. Άλλωστε, αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν είμαι στο “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πάντως, είμαι ανοιχτός πάντα στις προτάσεις. Έχω παράλληλα και την πολυτέλεια να μην κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν, που θα με ζόριζαν, που δεν θα με αντιπροσώπευαν.

Την αγαπάτε όμως την τηλεόραση ως μέσο…

Η τηλεόραση έχει και τα καλά της έχει και τα κακά της. Είναι ένα πράγμα και ωραίο και αδηφάγο, μπαίνεις στα σπίτια του κόσμου, μπορείς να διαμορφώσεις άποψη, εικόνα. Είναι κομμάτι της καθημερινότητας. Έχει τα στραβά της, αλλά δεν θα την κατηγορήσω, θα είναι υποκρισία. Δουλεύω στην τηλεόραση, οπότε…

Ωστόσο, δεν θα αποφύγω και κάτι, ότι δεν μου αρέσει θα το πω. Αυτές τις εκπομπές με το στιλ και τον έρωτα τύπου Power of Love δεν θα τις έβλεπα ποτέ. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τις έκοβα. Δεν είναι αστείο, είναι λυπηρό. Μπορεί να τα βλέπουν τα παιδιά μας και να μας πουν ότι θέλουν να πάνε εκεί για την αναγνωρισιμότητα.