Αφροδίτη Λιάντου: «Ήταν πολύ δύσκολο να γυριστεί σωστά το φινάλε της Μυρτάλης»

Γη της Ελιάς

"Ήταν ένα πολύ δυνατό φινάλε" ομολογεί η Αφροδίτη Λιάντου για την "Γη της ελιάς".

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αφροδίτη Λιάντου μαζί με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μέσα σε όλα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη διετή της παρουσία στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς» και το φινάλε της Μυρτάλης.

Κάνοντας μια μικρή αποτίμηση, πως άνοιξε και πως έκλεισε ο κύκλος σας στη «Γη της ελιάς»;

Σεναριακά ξεκίνησα πολύ διαφορετικά, καλή, γλυκιά, μαζεμένη και εξελίχθηκα διαφορετικά, έγινα μια «κακή» προσωπικότητα. Τώρα προς το τέλος, βλέπουμε την ηρωίδα μου να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει, να αντιλαμβάνεται τα λάθη της και να κάνει προσπάθειες να τη συγχωρήσουν οι γύρω της. Η Μυρτάλη ωστόσο τελειθώνει πριν προλάβει να ξαναβγεί στο φως και να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή καθώς τη σκοτώνει ο Αλέξης. Παρ’ όλα αυτά, κλείνει πολύ όμορφα αυτή η δουλειά γιατί μας έμειναν ωραίες αναμνήσεις και κερδίσαμε σπουδαίες φιλίες.

Αν μπορούσατε να ξεχωρίσετε δυο – τρεις στιγμές από αυτά τα δυο χρόνια, ποιες θα ήταν αυτές;

Σε μένα έχει χαραχτεί το φινάλε μας. Επειδή έχουμε δεθεί με τα παιδιά του συνεργείου, υπήρχε συγκίνηση. Επίσης, ήταν ένα πολύ δυνατό φινάλε, ήταν πολύ δύσκολο να γυριστεί σωστά. Στις στιγμές που ξεχωρίζω όμως θα πρόσθετα και το ξεκίνημα μου. Ήταν η αρχή της καριέρας μου και είχα τρομερό άγχος και αγωνία, ήταν όλα πολύ έντονα μέσα στο κεφάλι μου και κουβαλώ πολύ καθαρά τις πρώτες σκηνές. Μου έχουν μείνει βέβαια και πολλές πολύτιμες συμβουλές καθώς συνεργάστηκα και συναναστράφηκα ηθοποιούς που έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και τους οποίους θαυμάζω.