Αφοπλιστική η Σάσα Σταμάτη στα social media: «Ήμουν στα χειρότερα μου, φοβόμουν να πάω οπουδήποτε»

Σάσα Σταμάτη

"Καθόμουν στον καναπέ και είχα ταχυπαλμία" εξομολογείται η Σάσα Σταμάτη.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σάσα Σταμάτη, πριν από λίγες ώρες, μέσα από τα social media. Η γνωστή δημοσιογράφος επέλεξε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους με αφορμή την επερχόμενη, τηλεοπτική, πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάσα Σταμάτησε δημοσίευσε μια παλαιότερη φωτογραφία από συνάντηση που είχε με τον δημοφιλή τραγουδιστή σημειώνοντας τα εξής στην ιστορία της. «Αύριο έχεις πρεμιέρα στο Fame Story και θα είσαι κριτής. Για μένα δεν είσαι ο Αντώνης Ρέμος, είσαι ο Αντώνης. Χριστούγεννα του 2022, ήμουν στα χειρότερα μου και φοβόμουν να πάω οπουδήποτε μη με διώξουν. Ήρθα στο μαγαζί που τραγουδούσες γιατί ήμουν καλεσμένη. Καθόμουν στον καναπέ και είχα ταχυπαλμία. Βγήκες στη σκηνή και ήρθες και μου έκανες χειροφίλημα».

«Έφυγα στις 2, φοβόμουν. Βγαίνοντας από το νυχτερινό κέντρο ακούω να λες στην πίστα, «που πήγε η Σάσα;». Μπήκα στο αυτοκίνητο και σου έστειλα μήνυμα ότι δεν ήρθα στο καμαρίνι γιατί δεν ήμουν καλά. Στις 6:30 το πρωί, μόλις είχες τελειώσει το πρόγραμμα, με πήρες τηλέφωνο και για μια ώρα προσπαθούσες να μου πεις πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω αναφέροντας μου τι έχεις περάσει και εσύ όλα αυτά τα χρόνια».

«Μου είπες: «ψηλά το κεφάλι, προχώρα». Σ’ ευχαριστώ δημόσια για όλα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ήσουν, είσαι και θα είσαι νούμερο ένα όχι μόνο καλλιτέχνης αλλά και άνθρωπος» καταλήγει η Σάσα Σταμάτη στην ιστορία που δημοσίευσε, αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.