«Άφησα στο προσκεφάλι της κόρης μου μια εικόνα του Άγιου Εφραίμ και σώθηκε!»

Γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται...

Ο Ηλίας Παλιουδάκης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Ο καταξιωμένος Κρητικός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν γεννήθηκε η κόρη του και αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και το πως τον βοήθησε η πίστη να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Αληθεύει ότι το παιδί σας σώθηκε από θαύμα;

«Γεννήθηκε και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουν την μικρή μου στην ζωή. Από κει και πέρα πραγματικά έζησα την προσευχή και το θαύμα. Μέσα στην εντατική μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να ζήσει. Εγώ λοιπόν είχα αφήσει μια στο προσκεφάλι της κορούλας μου μια μικρή εικόνα του Αγίου Εφραίμ. Μετά το τάμα που έκανα και τις προσευχές μου η υγεία της κορούλας μου έκανε στροφή 180 μοιρών προς το καλύτερο. Θυμάμαι ότι η διευθύντρια της εντατικής μου είχε πει: «Δεν ξέρουμε κ.Παλιουδάκη τι κάνατε, αλλά αυτό που κάνατε συνεχίστε να το κάνετε». Αυτό που εγώ έκανα ήταν να πηγαίνω να προσεύχομαι καθημερινά στο μικρό εκκλησάκι του νοσοκομείου.

Άρα είστε βαθιά θρησκευόμενος…

Η λέξη πίστη για μένα είναι η αρχή και το τέλος. Δεν είμαι θρησκόληπτος, αλλά ένας πραγματικά, από καρδιάς, πιστός άνθρωπος. Κι αυτό είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μου, μιας και η οικογένειά μου έχει δοκιμαστεί πολλές φορές και με πολλούς τρόπους.

Ηλίας Παλιουδάκης

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τηλεόραση και όχι μόνο!