«Το 1998 έφυγα από τον καλλιτεχνικό χώρο! Είχα κουραστεί, είχα φτάσει 48 κιλά»

Σάσα Μπάστα

«Στην τελευταία παράσταση όπου έπαιξα σωριάστηκα στη σκηνή από υπερκόπωση και νοσηλεύτηκα».

Στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά παραχώρησε συνέντευξη η Γκέλυ Γαβριήλ, η οποία μίλησε και για την απόφασή της να αφήσει την υποκριτική το 1998.

[dfp_ads id=236982]
Παράτησες τα καλλιτεχνικά στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Γιατί;

Το 1998 έφυγα από τον χώρο από δική μου επιλογή. Είχα κουραστεί πολύ. Δούλευα ασταμάτητα και είχα φτάσει 48 κιλά. Έκανα παράλληλα τρεις διαφορετικές δουλειές: θέατρο, σίριαλ και βιντεοταινίες. Μάλιστα, στην τελευταία παράσταση όπου έπαιξα σωριάστηκα στη σκηνή από υπερκόπωση και νοσηλεύτηκα. Είπα να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα και με έναν φίλο μου ανοίξαμε ένα καλλιτεχνικό γραφείο που προωθούσε Έλληνες ηθοποιούς και μοντέλα σε διαφημιστικές δουλειές στη χώρα μας και τη Γαλλία.

Πότε παντρεύτηκες;

Το 2002 γεννήθηκε ο γιος μας ο Ιουλιανός Σωκράτης και το 2006 παντρευτήκαμε με τον άντρα μου. Όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί μας, τα σταμάτησα όλα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του.

Ποια είναι η γνώμη σου για τις πλαστικές;

Είμαι ενάντια στο να κάνεις πλαστική για ασήμαντη αφορμή και ακόμη το να γίνεσαι πλαστικοποιημένη Μπάρμπι… Όμως αν θεωρήσω ότι κάποια στιγμή μου χρειάζεται, σαφώς και θα το κάνω.

Ήσουν πάντα μελαχρινή;

Όχι, είμαι φυσική ξανθιά. Επέλεξα να γίνω μελαχρινή γιατί μου άρεσε.

Σε έχουν αποκαλέσει sex symbol της δεκαετίας του ’80. Αποδέχεσαι τον όρο;

Το sex symbol δεν το πούλησα, όπως κάποιες άλλες… Δεν στάθηκα τόσο πολύ στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μη σου πω ότι σε κάποιες δουλειές επέλεγα εγώ να «τσαλακωθώ». Έχω κάνει ρόλους και γριάς και ναρκομανούς και άσχημης.