Ζητούν την εκτέλεση της Sila!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές!

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140: Η οικογένεια Γκιουλέρ, ενωμένη μετά από χρόνια, περνάει όμορφες στιγμές με τη Γιαγμούρ. Ο Μπατού καταφέρνει να ξεφύγει από άλλη μια παγίδα, βγάζοντας από τη μέση «ενοχοποιητικά στοιχεία». Η Εντά υπογράφει συμφωνία με τον Αράς, εξαγριώνοντας τον Χαρούν.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22: Η Χουρρέμ είναι έτοιμη να γεννήσει και πονάει φρικτά. Ελπίζει πως και αυτό το παιδί θα είναι αγόρι, για να καθιερώσει τη θέση της στο χαρέμι. Μαθαίνοντας η Μαχιντεβράν πως τελικά το νεογέννητο της Χουρρέμ είναι κορίτσι, ενθουσιάζεται! Ο Τσελεμπή Πασάς, ο αρραβωνιαστικός της Πριγκίπισσας Χατιτζέ, είναι πολύ άρρωστος. Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν με σιγουριά εάν θα ζήσει τελικά από αυτή την τρομερή ασθένεια.

21:15 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81: Το θανατηφόρο χτύπημα εναντίον του Τζιχάν σοκάρει τους πάντες. Ο Φιρούζ προσπαθεί να στηρίξει τον Ζινάρ ο οποίος είναι καταβεβλημένος από τον πόνο για το χαμό του γιου του. Ο Μποράν παίρνει άδεια και πηγαίνει στην κηδεία. Στην κηδεία πηγαίνει και η Σιλά. Η φυλή αντιμετωπίζει πλέον το ερώτημα για το αν η οικογένεια Γκέντζο αξίζει να παραμείνει αρχηγός της φυλής ή όχι. Από τη μια μεριά, βρίσκεται η οικογένεια του Τζιχάν, ο οποίος, όμως, έπεσε θύμα επειδή είχε σχέση με παντρεμένη γυναίκα. Από την άλλη μεριά, βρίσκεται ο Μποράν που αρνείται να εκτελέσει την απόφαση θανάτου της γυναίκας του. Το συμβούλιο της φυλής επωφελούμενοι από το γεγονός ότι ο Μποράν είναι στη φυλακή, στριμώχνει για τα καλά τον Φιρούζ ζητώντας του να εκτελεστεί η απόφαση θανάτου της Σιλά, αλλιώς θα πάρουν την αρχηγία από τον Μποράν και η οικογένεια θα μείνει εκτός φυλής…

Διαβάστε ακόμα:

Παπαδάκης στην πρεμιέρα: «Με ανάμεικτα συναισθήματα σας υποδέχομαι»