Ξεκινάει απόψε ο 7ος κύκλος του CSI, New York στο ΣΚΑΪ

Διαβάστε τις εξελίξεις του 7ου κύκλου της βραβευμένης σειράς.

Στον νέο κύκλο της σειράς «CSI, Νέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος», που προβάλλεται στην Ελλάδα λίγoυς μόνο μήνες μετά την προβολή του στην Αμερική, μια νέα ντεντέκτιβ αναλαμβάνει δράση…

Με την αποχώρηση της Στέλλα Μπονασέρα, ο ντετέκτιβ Μακ Τέιλορ συστήνει στην ομάδα  του  μια  πρώην ερευνήτρια του  FBI,  την Τζοζεφίν «Τζο» Ντάνβιλλ που φέρνει μια νέα ενέργεια στην ομάδα.

Η Τζο(Σίλα Γουόρντ) είναι πρώην πράκτορας του FBI, και η προσωπική και επαγγελματική της ακεραιότητα είχε ως αποτέλεσμα την αθώωση ενός βιαστή. Το θύμα ήταν κόρη ενός γερουσιαστή και οι πολιτικές επιπτώσεις δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει την εργασία της στο FBI. Η Τζο ακολουθεί μια ανορθόδοξη μεθοδολογία που βάζει πρώτα την ψυχολογία του δράστη. Η Τζο αναζητά πάντα μια δεύτερη γνώμη ή μια διαφορετική οπτική γωνία. Έχει πάντα μια συμπάθεια για το θύμα, αλλά και μια κρυφή επιθυμία να μπορέσει να αποδείξει την αθωότητα του καθενός.


Η ομάδα του CSI, Νέα Υόρκη υποδέχεται το νέο μέλος της

Στο αποψινό επεισόδιο: 

Το νέο μέλος της ομάδας του CSI, δέχεται το καλωσόρισμα στο εγκληματολογικό πέφτοντας πάνω στο πτώμα μια νεαρής γυναίκας που βρίσκεται στον 34ο όροφο του κτιρίου που στεγάζει το εργαστήριο του CSI.

Απόψε και κάθε βράδυ στις 22:00 στο ΣΚΑΪ