Ξεκινά ο 4ος κύκλος του Grey's Anatomy στον ΑΝΤ1

Δείτε το τρέιλερ

Καταρχήν, η Κριστίνα περιμένει μάταια στα σκαλιά της εκκλησίας τον Μπερκ, ενώ η Μέρεντιθ και ο Ντέρεκ καταλήγουν στο εσφαλμένο – όπως θα αποδειχτεί – συμπέρασμα ότι η σχέση τους πρέπει να είναι καθαρά σεξουαλική, χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις.

Από την άλλη, η σχέση του Τζορτζ με την Ίζι, παίρνει άλλες διαστάσεις, κι εκείνος σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από την Κάλι, ώστε να ζήσει τον έρωτα με τη μέχρι πρότινος καλύτερή του φίλη.

Στο μεταξύ, η Μέρεντιθ αντιμετωπίζει προβλήματα, όταν η ετεροθαλής αδελφή της, Λέξι, έρχεται να εργαστεί στο νοσοκομείο. Παράλληλα, η ένταση που πάντοτε υποβόσκει ανάμεσα σ' αυτήν και τον Ντερκ, την ωθεί να ζητήσει τη βοήθεια μιας ψυχολόγου.

Τώρα σχετικά μέ όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο αυτή την Παρασκευή… 

Η Μέρεντιθ, η Κριστίνα, η Ίζι και ο Άλεξ είναι πλέον εσωτερικοί γιατροί στο νοσοκομείο Γκρέις, έχοντας περάσει πλέον τη δοκιμασία της μαθητείας τους έχουν ένα καινούργιο καθήκον: να καθοδηγούν τους νέους εκπαιδευόμενους!

Ανάμεσά τους βρίσκουμε την αδελφή της Μέρεντιθ, Λέξι, αλλά και τον Τζορτζ, που είναι αναγκασμένος να επαναλάβει την εκπαίδευσή του μετά την αποτυχία του στις εξετάσεις!

Όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά από την πρώτη μέρα εξαιτίας ενός σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος. Στο μεταξύ η Κριστίνα ψάχνει τον Μπερκ, ενώ ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ βρίσκονται μπροστά σε ένα αδιέξοδο…

Η σειρά θα προβάλεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή τα μεσάνυχτα.

Δείτε το τρέιλερ του 4ου κύκλου: