Βάσω Λασκαράκη για Ηλία Μελέτη: «Έχουμε γίνει οικογένεια και νιώθω χαρούμενη που τον γνώρισα»

Βάσω Λασκαράκη

Όσα λένε η Βάσω Λασκαράκη και ο Ηλίας Μελέτης για τη μεταξύ τους σχέση.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην μικρή οθόνη, ο Μελέτης Ηλίας και η Βάσω Λασκαράκη έχουν μετατραπεί σε Σάββα και Λυδία ή αλλιώς σε ένα ζευγάρι που καταφέρνει να χαρίσει άφθονο γέλιο και μοναδικές ατάκες, μπαίνοντας στα σπίτια του κόσμου δυο φορές την εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το «Σόι σου» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου, στις 21:00 και οι δυο ηθοποιοί παίρνουν θέσεις για μια χρονιά γεμάτη ανατροπές και χιούμορ. οι δυο τους μίλησαν στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και στο TV Κους Κους για τη μεταξύ τους σχέση έπειτα από 4 χρόνια συνεργασίας.

Ηλίας Μελέτης: «Έχουμε γίνει κουμπάροι, μου βάπτισε το γιο, κι αυτό λέει πολλά. Με τη Βάσω, στο πλατό περνάω περισσότερες ώρες από ό,τι στο σπίτι μου. Ταιριάξαμε πολύ, είναι ένα πλάσμα εξαιρετικό, μια συνάδελφος που με έχει βοηθήσει πολύ, ένας άνθρωπος που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.»

Βάσω Λασκαράκη: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, ο Μελέτης είναι καλό παιδί, ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που όταν είχα ακούσει ότι θα συνεργαστούμε, είχα ενθουσιαστεί. Τον εκτιμούσα ως ηθοποιό και από την πρώτη στιγμή τον εκτίμησα και ως άνθρωπο. Έχουμε γίνει οικογένεια και νιώθω χαρούμενη που τον γνώρισα».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Σοι σου!