«Βασιλιάδες» τι θα δούμε προσεχώς;

Σας μαρτυράμε όλες τις σημαντικές εξελίξεις της σειράς...

Οι “Βασιλιάδες” φόρεσαν και πάλι το στέμμα τους και οι τηλεθεατές τους… υποκλήθηκαν! Η κωμική σειρά του Mega έχει επιστρέψει δριμύτερη στους δέκτες μας και αν κρίνουμε από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης, ο κόσμος την περίμενε πως και πως έχοντας γι ΄αυτήν μία μεγάλη αγκαλιά.

Μάρκος, Χριστίνα, Γιούλη, Αιμίλιος έχουν αναλάβει και πάλι δράση με απίστευτες περιπέτειες να τους περιμένουν κι αυτό τον χειμώνα. Περιπέτειες από τις οποίες είπαμε να σας δώσουμε μία μεγάλη γεύση…

Η Νεφέλη λέει στον Μαλέα ότι θα συγκατοικήσει με τον Λεωνίδα και ο Μαλέας εννοείται πως απειλεί να την αποκληρώσει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, καταλήγει να τσακώνεται και με τον ίδιο τον Λεωνίδα. Ομως, χαράς ευαγγέλια και για τον Στέφανο και την Μαρίνα, όπου μετά το πρώτο φιλί τους αποφασίζουν να βρεθούν το ίδιο βράδυ, για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Βέβαια, ο Στέφανος παίρνει ακόμα μία μεγάλη απόφαση. Να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό για το θάνατο του πατέρα του… Ετσι, αποκαλύπτει ότι ο Αιμίλιος είναι ο ηθικός αυτουργός για το θάνατό του! Μάλιστα, σύντομα, πολύ σύντομα η τύχη του θα τον βοηθήσει και θα ανακαλύψει και την -πλατωνική έστω- σχέση του Αιμίλιου με τη Λίζα…

Γενικότερα, αυτή την εποχή κόσμος πάει κι έρχεται στο σπίτι των Βασιλιάδων, μιας και η Χριστίνα ετοιμάζεται με τις βαλίτσες της για άφιξη και ο Λεωνίδας για αναχώρηση, μια αναχώρηση που θα διχάσει, αφού η Γιούλη δεν το βλέπει με καθόλου καλό μάτι… Σε ότι έχει να κάνει δε με την Χριστίνα αρχίζει και τις εντατικές επισκέψεις στον ψυχολόγο, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη συμβίωσή της με την Γιούλη.

Την ίδια ώρα, κάποιες σχέσεις αρχίζουν να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα αφού ο Στέφανος ανακάλυψε τα… πιτσουνάκια Αιμίλιο και Λίζα. Όμως κι ο Στέφανος (που όταν δεν καταστρώνει σχέδια εξόντωσης ασχολείται με τη Μαρίνα) αρχίζει να αποκτά όλο και πιο στενές σχέσεις μαζί της.

Νέα άφιξη όμως πριν τη λήξη του αγώνα έρχεται για να ταράξει τα νερά αφού η Φλώρα κάνει την εμφάνισή της αναζητώντας έναν έρωτα από το παρελθόν που δεν είναι άλλος… από τη Λίζα! Δηλαδή τον Λάμπη… δηλαδή τη Λίζα… καταλάβατε! Τα πράγματα δε για την Λίζα… σκουραίνουν ακόμα πιο πολύ, όταν η Φλώρα πλησιάζει την Τιτίκα και οι δυο τους ετοιμάζονται να βγάλουν την κρυφή ζωή της Λίζας Βασιλιά στον αέρα… Ή μήπως δεν θα προλάβουν…;

Τέλος, η… δαιμόνια Χριστίνα ανακαλύπτει ότι ο Στέφανος χρησιμοποιεί δύο ονόματα και η Ευγενία τη συμβουλεύει να ψάξει περισσότερο για τη ζωή του, ενώ και ο Αιμίλιος ανακαλύπτει το ψέμα στο βιογραφικό του Στέφανου.

Νάνσυ Νικολαΐδου